Modelul plus size care e un exemplu pentru intreaga lume. Adevul din spatele infatisarii ei: "Sunt cheala si am cicatrici. Si ce?"


Hotarata sa demonstreze ca frumusetea vine din interior, nu din exterior, o femeie in varsta de 25 de ani de profesie model continua inca sa-si practice meseria desi sufera de cancer ovarian, are cicatrici si si-a pierdut parul in urma tratamentului de chimioterapie.


Elly Mayday a fost diagnosticata cu o forma de cancer care apare in general dupa menopauza, chiar daca are 25 de ani. Candva o tanara increzatoare cu par blond si aspiratii de a deveni un celebru model plus-size, pentru putin timp, dupa aflarea vestii, si-a pierdut increderea in planurile ambitioase de viitor.

Dandu-si insa seama ca acesta este marele ei vis, chiar si dupa operatia si tratamentele care i-au lasat urme pe corp si un scalp chelios, Elly si-a reluat activitatea: "In industria lenjeriei intime totul se bazeaza pe cat de lung ai parul, cat de mari ai sanii, cat de tare iti poti arcui spatele. Chiar si asa, mi s-a parut mai important sa scot in evidenta cum arata corpul unei femei adevarate, normale, sub haine".

Tanara originara din Canada a povestit cum a aflat ca are cancer cand s-a mutat din orasul natal, in Vancouver din dorinta de a incepe cursuri de stewardesa: "In urma unui control, mi-au spus ca am un chist. Si mi-au tot repetat ca e un chist dupa cateva alte controale. Am banuit ca e ceva in neregula. La momentul acela m-am intrebat ce fac. Sa nu mai fac modellingul sau sa fiu persoana care mi-am dorit mereu sa fiu". Si a continuat.

A inceput colaborarea cu Forever Yours anul trecut, iar anul acesta a pozat pentru prima data cheala, experienta uni atat pentru ea, cat si pentru fotografi.

Asa arata modelul inainte sa afle de cancer

"Cand am vazut-o pentru prima data dupa operatie si tratament, increzatoare si naturala, a fost minunat", a povestit fotograful acre s-a ocupat de campania Forever Yours. Iata mai jos imaginile cu Elly:

FULLSCREEN
Modelul plus size care e un exemplu pentru intreaga lume. Adevul din spatele infatisarii ei: "Sunt cheala si am cicatrici. Si ce?"
  • /

related posts