Moldoveanca lui Bieber, mai fabuloasa decat orice sora Kardashian. Cum s-a pozat modelul Xenia Deli


Nu de putine ori s-a scris despre ea ca intrece in frumusete foarte multe dive de la Hollywood. De la aparitia pe care a avut-o in videoclipul lui Bieber, Xenia a cunoscut celebritatea in mai multe colturi ale lumii si a adunat o multime de fani care au fost cuceriti de frumusetea ei.


Moldoveanca "lui Bieber", asa cum a fost numita initial, demonstreaza mai mult sau mai putin voit ca zvonurile sunt reale si ca ar putea oricand detrona orice frumusete. Nu doar ca are un corp impecabil si un chip de papusa, fara sa fi apelat la operatii estetice, dar in imaginile de pe pagina de socializare pare si sa duca o viata demna de o printesa.

Casatorita de putin timp cu un om de afaceri din Egipt, in varsta de 62 de ani, Xenia pare sa aiba tot ce si-ar putea dori o femeie vreodata, cel putin din punct de vedere material. Nici pe alte planuri nu s-ar zice ca exista probleme, frumuseata din Moldova aparand deseori in fotografii alaturi de sotul sau, in ipostaze tandre, in care ambii zambesc cu gurile pana la urechi.

In timp ce unii dintre cei care ii urmaresc profilul de Instagram al Xeniei Deli critica mariajul sau, un numar mare de fani ii admira fiecare fotografie in parte si o multime de tinere isi doresc sa poata semana cat mai mult cu ea. De la sine inteles, avand in vedere cum arata ultimele imagini ale modelului:

 

Back in action ????????

A photo posted by Xenia Deli (@xeniadeli) on


 

London✈️Mexico city ☀️❤️????????

A photo posted by Xenia Deli (@xeniadeli) on 

@eberjey by @doveshore ????????????

A photo posted by Xenia Deli (@xeniadeli) on

related posts

Modifică setările cookies