Momente dificile pentru Madonna. Ce a patit Rocco, fiul ei cel mare. S-a aflat in urma cu putin timp


Madonna si familia ei au trecut prin momente dificile dupa ce fiul ei cel mare, Rocco, a fost arestat de politia londoneza.


Vecinii lui Rocco Ritchie au chemat politia si au depus o plangere impotriva fiului Madonnei. Acesta a fost acuzat de consum de droguri si dus la sectie in urma unui control amanuntit in casa lui din Londra.

"Cand s-au apropiat ofiterii de el, a aruncat ceva pe jos. Acestia au vazut urme de cannabis pe hainele adolescentului de 16 ani si au gasit cateva grame din drog in buzunarele articolelor vestimentare pe care le purta", a dezvaluit o sursa din anturajul familiei, care a specificat ca Rocco a fost eliberat pe cautiune cateva ore mai tarziu.

Intamplarea a avut loc dupa ce Madonna si Guy Ritchie, tatal lui Rocco, au ajuns in sala de judecata pentru a stabili cine primeste custodia baiatului. Dupa o disputa cu artista, adolescentul a refuzat sa mai mearga cu ea in concert si s-a retras in Londra, unde si-a continuat studiile.

Dupa luni intregi de procese, Madonna si Guy au ajuns la un acord si si au convenit ca Rocco sa ramana in capitala engleza, sub supravegherea tatalui si sa primeasca vizite constante de la cantareata.

related posts

Modifică setările cookies