Momente inedite de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle


Prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit, începând de sâmbătă, Duce şi Ducesă de Sussex. Nunta celor doi a fost presărată cu momente inspiraționale, emoționante, inedited, dar și câteva foarte amuzante, scriu BBC și CNN.


Apariția jucătoarei de tenis Serena Williams a fost unul dintre aceste momente pe care presa le-a catalogat drept inedite și amuzante. Williams, care e foarte bună prietenă cu Meghan Markle și care a venit la ceremonie însoțită de soțul său, omul de afaceri Alexis Ohanian, a apărut la petrecerea organizată după ceremonia religioasă într-o superbă rochie cu motive florale, pe sub care a purtat o pereche de teniși.

Serena nu e la prima apariție de acest fel. Campioana a purtat teniși chiar și la propria-i nuntă.

 


Avocata Amal Clooney, la rândul ei, a atras atenția tuturor cu rochia sa galben-muștar, scrie publicația britanică Daily Mail. Celebra avocată în drepturile omului de origine britanico-libaneză a apărut într-o creație Stella McCartney și a fost considerată de critici, de departe, una dintre cele mai spectaculoase apariții de la nunta regală. Amal a fost și protagonista unui moment amuzant. Publicația The Guardian i-a prezentat pe Amal și George Clooney drept ,,Celebra avocată Amal Clooney și soțul său”, fără să precizeze nicăieri în text numele lui George, care se pare că a fost considerat de publicația britanică un simplu accesoriu la brațul frumoasei Amal. 


Prințesa Charlotte
a fost protagonista altui moment amuzant când a fost surpinsă de fotografi în mai multe ipostaze amuzante. Într-una dintre imagini ea scoate limba la fotografi, iar în altă imagine face cu mâna mulțimii adunate în fața capelei St. George.

Un alt moment amuzant a fost oferit de băiețeii care au ajutat-o pe Meghan cu voalul. Unul dintre aceștia a afișat un zâmbet larg pe tot parcursul drumului spre capelă. Utilizatorii de pe rețelele sociale au reacționat imediat, băiețelul devenind imediat viral pe rețelele sociale.

Mai jos găsești și alte momente amuzante de la nunta regală: 

via GIPHY


via GIPHY

via GIPHY


via GIPHY

Nunta regală de sâmbătă a costat aproximativ 32 de milioane de lire sterline, cam cu 12 milioane mai scumpă decât cea a Ducelui și Ducesei de Cambridge din 2011, estimată la 20 de milioane de lire sterline. 

De cealaltă parte, vedeta la capitolul vestimentație a fost rochia de mireasă a lui Meghan Markle, creație a casei Givenchy. Aceasta a costat aproximativ 200.000 de lire sterline, scrie presa mondenă. 

related posts

Modifică setările cookies