Momentul adevărului. Cum și-au pierdut virginitatea starurile de peste Ocean


Viața sexuală e mai privată decât orice, însă pentru celebritățile din showbiz vine un moment în care și acest aspect trebuie să ajungă public. Într-un moment de sinceritate, mai multe staruri ale cinematografiei și muzicii au dezvăluit cum a fost prima lor partidă de sex.


Colton Haynes

Actorul în vârstă de 30 de ani, cunoscut pentru apariția sa în seria dramatică Teen Wolf de pe MTV, a mărturisit că și-a început viața sexuală foarte devreme. Colton a dezvăluit, în premieră pentru Radio Andy, că a fost o relație mai puțin obișnuită. „Mi-am pierdut virginitatea la vârsta de 13 ani, cu o fată și un băiat. 13 ani. N-am mai spus asta până acum. Fata era cu doi ani mai în vârstă decât mine, iar băiatul avea cam 16 ani. Eram încă în clasa a opta, cred. Toată lumea a participat. A fost pe bune prima dată. A fost interesant. Nu a fost sex în grup, au fost acte sexuale separate”, a mărturisit Colton Haynes.

Jessica Alba


Deși s-a ferit mereu să vorbească despre trecutul ei întunecat, Jessica Alba a răspuns provocării lansate de revista Cosmopolitan de a vorbi de prima ei relație amoroasă. „Nu am prea ieșit cu băieți decât pe la vârsta de 18 ani, când l-am întâlnit pe fostul meu logodnic, Michael Weatherly. Dar nu a mers. Am fost atât de tânără, aveam 18 ani când am început să mă văd cu el. Eram virgină. Știam că vreau să iubesc persoana cu care voi ajunge în așternuturi, pentru că știu din experiența altora că prima oară e nasol rău. Așa că, am vrut să am mare grijă că el mă iubește și că nu o să mă părăsească.”

Chris Evans

Chiar și pentru Captain America a fost o primă dată, iar actorul din seria Avengers și-a amintit de prima experiență sexuală din 1999 ca de un lucru fantastic. Atunci avea 18 ani. „Știam că urma să merg în Los Angeles pentru a da o probă. Așa că, în acea primăvară mă trezeam în jurul prânzului, hoinăream prin liceu doar ca să mă întâlnesc cu amicii mei și ne făceam de cap prin parcări. Mi-am pierdut virginitatea în acel an. 1999 a fost unul dintre cei mai buni ani din viața mea”, a spus actorul, citat de revista Esquire.

Khloe Kardashian

Sora lui Kim Kardashian și a lui Kylie Jenner s-a confesat pe blogul ei în legătură cu prima experiență sexuală. Khloe Kardashian (34 de ani) susține că primul act sexual nu a fost prea plăcut. „Nu e amuzant să-ți pierzi virginitatea. E ciudat și ești speriată, te doare și nu știi ce se va întâmpla. Aveam 15 ani, iar el era un bărbat mai în vârstă, cu experiență. Nu-mi amintesc să mă fii durut, dar țin minte că voiam să scap mai repede. Cu siguranță nu ai orgasm prima dată. Nu am avut nici în primii ani; nici măcar nu am știut cum e până când nu s-a întâmplat”, a scris Khloe Kardashian într-o postare pe blogul ei.

Krysten Ritter

Actrița de 36 de ani, care a dat viață personajului Jessica Jones în Universul Marvel, a vorbit cu Playboy despre prima sa experiență amoroasă. „Era un băiat rău. Îl chema Damian, dar părinții mei îl numeau Demon. Prima noastră partidă a fost în dubița părinților lui înainte de antrenamentul de baschet. Nu-mi amintesc să fi fost foarte plăcut.”

Joe Jonas

Actorul și cântărețul american Joe Jonas (29 de ani) spune că toată lumea știe de prima lui relație sexuală, iar partenera sa nu a negat niciodată ce s-a consumat între ei cu mult timp în urmă. „Mi-am pierdut virginitatea cu această fată pe nume Ashley. Căutați pe Google și vei afla despre care Ashley e vorba. E o poveste chiar frumoasă, deoarece nu aveam prezervative, așa că m-am dus în camera toboșarului nostru, Jack, care îmi era coleg de apartament la vremea aceea, și i-am întors camera pe dos ca să găsesc prezervative. Când s-a întors acasă, a crezut că cineva i-a spart camera. Este necesar să se întâmple astfel și acum. Siguranța e pe primul lor, copii”, a spus Jonas pentru Reddit.

Acea Ashley este Ashley Greene, actriță și fotomodel în vârstă de 31 de ani care a jucat în seria Twilight. Cei doi au și avut o relație de câțiva ani. 

Megan Fox

Actrița americană în vârstă de 32 de ani spune că prima ei experiență sexuală a fost excelentă și din acest motiv și-o va aminti mereu cu plăcere. „Am avut multe relații ciudate, dar prima dată n-a fost așa. Eram îndrăgostită de el și a fost frumos”, a spus actrița, citată de Cosmopolitan.

related posts

Modifică setările cookies