Momentul in care Bianca Dragusanu a ajuns sa fie confundata cu fosta iubita a lui Victor Slav! "Am crezut ca e Anda Adam!"


Desi in mod normal diferentele fizice dintre Bianca Dragusanu si Anda Adam sunt vizibile cu ochiul liber, o fotografie a actualei doamne Slav i-a pus fanii in dificultate.


Intr-un moment de melancolie, Bianca Dragusanu a postat pe contul ei de Facebook o imagine din trecut, din vremea in care era blonda si avea cu cateva kilograme in plus.

Fotografia i-a uluit fanii, care au remarcat ca Bianca semana la momentul respectiv destul de mult cu rivala ei sentimentala, Anda Adam.

"Aici am crezut ca este Anda Adam!!!", a scris mirata o fana, iar alte cateva admiratoare i-au dat repede dreptate: "sa fiu sincera arati exact ca Anda Adam aici si nu e bine.....", "Deci aici semeni cu...Sterge poza!!!!! :))".

Cei mai infocati fani i-au luat insa apararea: "Nu seamana deloc cu Anda Adam! E mult mai frumoasa, Anda nici la culoarea pielii nu se aseamana cu Bianca. Nu exista comparatie... poate Anda o copiaza pe Bianca", a scris o admiratoare.

Ce parere ai despre imagine? Vezi asemanarea de care vorbesc fanii? Crezi ca Bianca a copiat-o pe Anda?

related posts

Modifică setările cookies