Momentul pe care fanii "Gossip Girl" l-au asteptat timp de 6 sezoane. Cine este bloggerita mondena care nu le da pace tinerilor din Upper East Side


Cu toate ca marele final al serialului-senzatie "Gossip Girl" a avut loc luni, fanii inca mai vorbesc despre scenele de sfarsit la care nu se asteptau si la turnura pe care au luat-o evenimentele chiar in ultimul moment.


Cu doua nunti si o inmormantare, nenumarate tinute schimbate, flashback-uri din primul sezon si, informatia pe care au asteptat-o toti fanii: cine este, de fapt, bloggerita Gossip Girl, finalul de sezon a fost, in mod sigur, unul memorabil.

Top 5 filme pentru copii de vazut in aceasta iarna

Atentie, daca nu ati vazut ultimul episod, nu cititi continuarea articolului deoarece contine spoilere!

Bloggerita Gossip Girl este, de fapt... un baiat! Nimeni altul decat Dan Humphrey (Penn Badgley) detinea cel mai cunoscut domeniu in care zvonurile circulau cu viteza luminii.

Marele moment in care se face dezvaluirea este realizat cu ajutorul insusi primarului orasului New York, precum si indragitei acrtite CW Rachel Bilson, a actritei Jessica Szhor care a dat viata personajului Vanessa si a actritei care a pus vocea lui Gossip Girl timp de sase sezoane.

Iata imaginile aici:

Momentul dezvaluirii identitatii bloggeritei a fost, probabil, cel mai anticipat, insa nici moartea lui Bart Bass, nunta lui Chuck si Blair si nunta Serenei si lui Dan nu s-au lasat mai prejos.

Te-ai asteptat la aceasta turnura de situatie? Ai banuit vreun moment ca Dan este, de fapt, Gossip Girl?

Top 7 personaje de desene animate de la care copiii tai au ceva de invatat

related posts

Modifică setările cookies