Momentul pe care paparazzii il asteptau! Noua blonda fatala din showbiz, intr-o rochie riscant de scurta


Charlotte McKinney este una dintre cele mai vanate vedete de catre paparazzi... si este de inteles motivul pentru care acestia nu rateaza nicio iesire in public a modelului. Posesoarea unei garderobe extrem de sexy, Charlotte este o prezenta irezistibila in showbizul american.


Charlotte McKinney, apreciata indeosebi pentru calitatile sale fizice evidente, a fost suprinsa de paparazzi in pe strazile din Los Angeles, intr-o rochie imposibil de scurta. Tanara si-a pus in valoare picioarele sexy imbracand o rochita nude tricotata, peste care a purtat o jacheta din denim. 

Modelul a incercat in zadar sa traga de rochie pentru a evita un accident vestimentar cauzat de adierea vantului, insa numai norocul a ferit-o de un moment jenant :) 

Charlotte McKinney a devenit celebra efectiv peste noapte. Dupa ce a aparut intr-o reclama sexy in pauza de la Super Bowl, a devenit o prezenta constanta in presa mondena si a primit titlul de cea mai sexy blonda de la Hollywood. Charlotte McKinney a marturisit intr-un interviu ca s-a obisnuit ca lumea sa o acuze ca si-a pus silicoane. A dezvaluit ca inca din liceu i se spunea ca are "sani falsi".

Daca in adolescenta era complexata de marimea bustului ei, acum este cat se poate de mandra. In ultimul an, cariera lui Charlotte a intrat pe o panta ascendenta, iar tanara urmeaza sa apara in Baywatch alaturi de Dwayne Johnson, Zac Efron si Pamela Anderson, dar si in The Late Bloomer, alaturi de J.K. Simmons si Jane Lynch.

related posts

Modifică setările cookies