Monica Columbeanu: Daca Iri va divorta de mine, in 6 luni ma marit iar! Iata 4 variante de soti pentru Moni!


Lucrurile nu mai merg chiar asa de grozav intre Moni si Iri. Au aparut deja zvonuri cum ca domnul Columeabu a depus deja actele de divort. Moni neaga, dar nici nu sta cu mainile in san. “Ma marit in 6 luni”, ameninta ea. Iata de unde poate alege actuala doamna Columbeanu.


1. Ion Tiriac, 71 ani
Titulatura de cel mai bogat roman ii ofera lui Tiriac multe sanse de a o cuceri pe Moni. Fostul tenismen e cu mult peste Irinel, in primul rand la avere, apoi la inaltime, si nu in ultimul rand, la varsta. Dar ce mai conteaza niste ani in plus. In cazul lui Tiriac, nici nu sunt neaparat un dezavantaj, avand in vedere conditia fizica pe care a dobandit-o in anii petrecuti pe terenul de sport. Desi a declarat ca nimeni nu poate aproxima averea lui, se zvoneste ca Tiriac are in conturi in jur de 1 miliard de dolari. Si asta nu e apogeul, a avut si mai mult. Asa ca Moni, fii pe faza!

2. Radu Mazare – 42 de ani
Radu Mazare este primarul Constantei si are foarte multi bani. Are avantajul ca este si mai tanar ca Iri cu 10 ani si... face furori printre femei. Desi declaratia sa de avere este destul de modesta, se zvoneste ca Radu Mazare are bani de ordinul milioanelor de euro. In plus, poate sa o plimbe pe Moni cu salupa sa cu motor si o poate duce la proprietatile din Brazilia, despre care se zvoneste ca le-ar avea primarul Constantei... cu toate ca el a negat ca ar avea asa ceva.

3. Elan Schwartzenberg, 42 ani
Dupa divortul de Mihaela Radulescu, Elan Schwartzenberg a devenit un burlac ravnit de mai toate divele din showbiz. La inaltime si la avere seamana destul de mult cu Irinel, asa ca poate fi un potential sot pentru Monica. Si asemanarile dintre cei doi nu se opresc aici. Prin patul amandurora a trecut Anna Lesko, bineinteles, inaintea Monicai. In ceea ce priveste varsta, lucrurile stau putin diferit. Elan e mai tanar cu 10 ani decat Iri, dar asta nu poate fi decat in avantajul Monicai. Cu o avere de aproximativ 50 de miloane de euro, Elan are sanse mari la Moni.

4. Ilie Nastase – 63 de ani
Fost jucator de tenis si mare iubitor de femei, Ilie Nastase este din nou barbat
singur. A anuntat de curand ca va divorta de Amalia. Partea proasta pentru Moni este ca, probabil, va trebui sa ii dea jumatate din avere foste sotii. Se pare ca cei doi au de impartit aproximativ 6-7 milioane de euro.
Moni, totusi trebuie sa ai grija. Inainte de Amalia, se spune ca Ilie a avut 2500 de femei.


 

related posts