Monica Columbeanu, declaratie de dragoste pe internet: “este miracolul meu”. Cui i-a transmis acest mesaj


Monica Columbeanu este tot mai apropiata de fiica ei, care va implini in curand 10 ani. Irina si-a petrecut sarbatorile de iarna in America, iar mama ei a rasfatat-o cat de mult a putut.


Monica a avut ocazia sa-si petreaca sarbatorile de iarna alaturi de fiica ei si a profitat la maximum de fiecare moment. Au facut fotografii impreuna, au si filmat pentru canalul de YouTube al Irinei, au mers impreuna la cumparaturi si, nu in ultimul rand, i-a facut cunostinta cu fratele ei vitreg, fiul lui Mr. Pink. 

Desi Irina s-a intors in Romania, Monica posteaza in continuare imagini cu ea pe retelele de socializare si ii face declaratii de dragoste. Cea mai recenta fotografie, in care cele doua stau intinse pe iarba si isi zambesc, a reusit sa ii induioseze pe fani. Monica a scris in dreptul imaginii: 

“Miracolul meu. Uneori, aând am nevoie de un miracol, ma uit in ochii fiicei mele și realizez ca tocmai am creat unul”. Irina i-a raspuns si ea la postare: “Love you” (te iubesc), iar Monica a revenit cu inca un mesaj: “love you more”(eu te iubesc si mai mult). 

Viata celor doua nu a fost mereu atat de fericita, cum bine a tinut sa puncteze un fan care a postat urmatorul mesaj: “Bine ca sunteti impreuna acum! N-o sa uit niciodata ochii tai tristi candva cand nu erai lasata sa o vezi la Izvorani!”.
 

Irina este crescuta doar de tatal ei inca din 2011, dar pe masura ce fetita creste, se pare ca Monica devine tot mai apropiata de ea. Faptul ca Monica locuieste in America alaturi de Mr. Pink, un miliardar chinez, nu pare sa mai reprezinte o bariera in calea fericirii ei si a Irinei.

Modifică setările cookies