Monica Gabor a fost la salonul Anastasiei Soare. Cum arata vedeta dupa ce a fost pensata de "regina sprancenelor"


Monica Gabor are mare grija de look-ul sau de cand face parte din lumea mondena americana. Pentru ca stie cat de importante sunt sprancenele pentru fizionomie, Monica a mers la cea mai mare specialista din America: romanca Anastasia Soare.


Monica Gabor a postat pe pagina sa de Facebook imagini de la vizita pe care i-a facut-o celebrei Anastasia Soare, cea care le penseaza, printre altele, si pe Jennifer Lopez si Kim Kardashian. Monica pare extrem de incantata de noua forma a sprancenelor sale, cu care se mandreste pe Facebook.

In fotografii, Monica apare fara machiaj, lucru remarcat imediat de fanii ei. "Sunteti frumoasa si fara machiaj! Adevarata este vorba :"frumusetea unei persoane, vine din interior", i-a scris un fan.

Supranumita "Regina" si "Experta" in frumusete, Anastasia Soare nu doar ca le-a cucerit pe superstarurile de la Hollywood, ea si-a creat un nume in industria internationala a frumusetii.

Pensat, epilat, vopsit si modelat sparncene. De toate acestea se ocupa salonul Anastasia Beverly Hills, locul care a propulsat-o pe romanca in topul celor mai de succes femei de afaceri din Statele Unite ale Americii.

Recent, impreuna cu fiica si mama ei, Anastasia si-a extins afacerea si a creat propria linie de produse cosmetice, care se poate gasi intr-unele dintre cele mai mari magazine de specialitate din lume, precum si in propriile reprezentante.

"Cred ca tarie ca un om nu trebuie niciodata sa inceteze sa isi doreasca sa creasca. E adevarat, sunt recunoscuta drept specialista in sprancene, insa intotdeauna imi stabilesc un obiectiv mai mare de atat. Acum, de exemplu, imi doresc sa le ajut pe femei sa gaseasca echilbrul dintre frumusete si sanatate. Tocmai de aceea am realizat aceasta linie de cosmetice bazata pe secretele de frumusete pe care le-am aflat de la specialisti din Romania. Voi fi nevoita sa obtin plante care cresc doar in tara mea nativa, insa sunt dispusa sa fac acest lucru pentru a-mi indeplini visul", a spus Anastasia.

FULLSCREEN
Monica Gabor a fost la salonul Anastasiei Soare. Cum arata vedeta dupa ce a fost pensata de "regina sprancenelor"
  • /

related posts

Modifică setările cookies