Monica Gabor, criticata dur pe retelele de socializare. Nimeni nu se astepta sa spuna asta despre Irinel Columbeanu


Desi fiica ei a iertat-o pentru faptul ca a parasit-o, atunci cand era mica si s-a mutat in America impreuna cu un barbat, fanii inca ii poata pica Monicai si o ataca pe retelele de socializare. 


Monica Gabor si-a rezolvat problemele cu familia si acum pare sa aiba o legatura foarte frumoasa cu fiica ei, Irina. Totusi, imaginea ei publica inca nu a reusit sa si-o spele. Asa se explica faptul ca unii inca ii scriu mesaje rautacioase pe contul de Instagram. “Sa-i pupi talpile lui Columbeanu” si “Iti place mare, gata crescuta” sunt cateva comentarii postate recent, asta dupa ce Monica s-a tot laudat cu Irina pe retelele de socializare. Monica nici nu sterge aceste mesaje, dar nici nu le raspunde rautaciosilor. In schimb, nu este indiferenta in fata comentariilor pozitive. 


 

Me and my daughter @irina_unicorns love making memories whenever we get the chance to be together. This picture is part of an editorial we did for @okmagazineromania, photographed by @sorinstana.

A post shared by Monica Gabor (@monicagabor888) onCineva i-a scris pe Instagram “Felicitari pentru Irina si pentru ca ai o asemenea fiica si ai ales tatal potrivit”. Reactia vedetei la acest mesaj a uimit pe toata lumea. Vedeta a marturisit ”da, am ales cel mai bun tata”. In ciuda neintelegerilor dintre ea si Irinel, se pare ca Monica este constienta de faptul ca acesta i-a oferit o educatie foarta buna micutei. 

In incercarea de a se apropia de cei care o urmaresc pe retelele de socializare, Monica a mai transmis urmatorul mesaj: “multumesc din suflet tuturor care fac efortul de a-mi scrie ceva incurajator”.
In ceea ce priveste relatia pe care o are in prezent cu Irina, Monica a spus tot pe Instagram: “nu vreau ca fetita mea sa imi calce pe urme. Vreau sa ajunga mai departe decat am visat eu vreodata”. I-a transmis si fiicei ei un mesaj induiosator: “iti promit asta: indifferent cine intra in viata ta, o sa te iubesc mai tare decat oricare dintre ei”.related posts