Monica Gabor, mesaj alarmant pe rețelele de socializare: “fetița noastră de 11 ani are acum nevoie de operație”. Ce a pățit Irina


Monica Gabor i-a îngrijorat pe internauți cu un mesaj pe care l-a postat pe rețelele de socializare și prin care a anunțat că fiica ei trebuie să fie operată de urgență.


Monica Gabor a postat un mesaj alarmant pe rețelele de socializare „Bună dragii noștri, în legătură cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetița noastră a fost diagnosticată cu salazion. Din octombrie 2017 atât eu cât și tatăl ei am tot încercat să îi găsim un tratament care să o vindece de această afecțiune. Din păcate nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar. Pe scurt, fetița noastră de 11 ani are acum nevoie de operație. Acum încercăm din răsputeri să găsim un chirurg din Statele Unite sau România care să îi îndepărteze chisturile. Dorim să vă spunem și vouă prin ce trecem și să vă rugăm din suflet, dacă aveți informații despre un doctor foarte bun care ar putea să o opereze pe fetița noastră de salazion scrieți-ne fie la comentarii fie dați-ne mesaje în privat. Vă mulțumim că vă pasă! Vă rog distribuiți!”.


 

Bună dragii noștri, în legătură cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi legate de ce are @irina_unicorns la ochi, fetița noastră a fost diagnosticată cu SALAZION. Din octombrie 2017 atât eu cât și tatăl ei @irineladriancolumbeanu am tot încercat să îi găsim un tratament care sa o vindece de această afecțiune. Din păcate nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar. Pe scurt, fetița noastră de 11 ani are acum nevoie de operație. Acum încercăm din răsputeri să găsim un chirurg din Statele Unite sau România care să îi îndepărteze chisturile. Dorim să vă spunem și vouă prin ce trecem și să vă rugăm din suflet, dacă aveți informații despre un doctor foarte bun care ar putea sa o opereze pe fetița noastră de SALAZION scrieți-ne fie la comentarii fie dați-ne mesaje în privat. Vă mulțumim că vă pasă! ???????? Looking desperately for a #chalazion REMOVAL surgeon. Our little girl is 11 years old. Please send us any information you have that could help us find the best doctor who could perform surgery on her eye.

A post shared by Monica Gabor️️[77K] (@monicagabor888) on


 

Spam with love emojis. ♥️????❤️We love you all @irina_unicorns

A post shared by Monica Gabor️️[77K] (@monicagabor888) on


Salazion reprezintă o  inflamaţie a glandelor sebacee aflate la nivelul pleoapelor și în mod normal poate fi tratat la domiciliu. Dacă inflamația nu se retrage, atunci trebuie să fie operată de medic. Acesta face o incizie mică pentru a drena umflătura şi pentru a grăbi vindecarea. Din fericire, intervenția nu este una complicată și nu prezintă niciun fel de risc.


 

te amo

A post shared by ???????????????????? ℂ???????????????????????????????????? ♡ (@irina_unicorns) on


Fanii care au trecut prin probleme asemănătoare i-au sărit în ajutor și i-au recomand mai mulți medici. 

related posts

Modifică setările cookies