Mos Craciun a avut parte de cea mai mare surpriza. Ce a observat la rochia tinerei pe care a tinut-o in brate


Mos Craciun va avut parte de cea mai sexy surpriza la un eveniment caritabilcare a avut loc in Los Angeles si le-a reunit pe cateva dintre cele mai sexy tinere din showbiz. 


'Babes in Toyland' Charity Toy Drive este un eveniment caritabil ajuns la a saptea editie la care participa o multime de femei frumoase, mai mult sau mai putin cunoscute, cu scopul de a strange fonduri pentru diverse actiuni filantropice.

Mos Craciun nu a lipsit nici el de la eveniment si a avut ocazia sa le tina in poala sa pe cele mai sexy aspirante la titlul de vedeta. Vedeta britanica de reality show Phoebe Price nu a ratat sansa sa ii spuna Mosului ce isi doreste sub brad, de Craciun.

Modelul Arianny Celeste a starnit insa cel mai tare interesul Mosului. Acesta nu a avut cum sa nu remarce ca tanara a purtat o rochie transparenta, fara sutien.

Pe langa aparitiile in diverse reviste, inclusiv Sports Illustrated, Arianny este cunoscuta si pentru aparitiile sale din ringul de lupta, acolo unde anunta inceperea unei reprize noi.

Intra in galeria foto sa vezi ce alte frumuseti a mai avut ocazia sa tina Mos Craciun in poala.

related posts

Modifică setările cookies