Motiv incredibil de cearta intre Jade si Mel din "Clona". Ce au de impartit cele doua si care este amestecul lui Lucas in toata povestea


Asa cum probabil stiti deja, Jade si Lucas din "Clona" au avut o relatie de cinci ani si sunt parintii unui baietel simpatic pe nume Pietro. Dupa despartire insa, el - adica Murilo Benicio -, a inlocuit-o pe ea - Giovanna Antonelli -, cu o colega de platou.


Mai exact, actorul care a jucat triplu rol in cea mai populara telenovela braziliana a tuturor timpurilor s-a logodit cu Mel - Debora Fallabella -, cea care ii era fiica pe micile ecrane.

Desi membrii triunghiului amoros a sustinut intotdeauna ca se inteleg de minune si ca pentru binele micutului Pietro, fiul Giovannei si al lui Murilo, nu vor provoca scandaluri, fosta si actuala partenera a barbatului ar putea avea motive de harta. De ce?

Potrivit unui cunoscut tabloid brazilian, Murilo i-a oferit Deborei un inel de logodna care seamana perfect cu cel pe care i-l daduse si Giovannei in 2002, cand formau inca un cuplu: acelasi model, acelasi brand, probabil si aceleasi dimensiuni. Multi spun chiar ca ar fi vorba de aceeasi bijuterie, ceea ce ar putea naste adevarate discutii intre cei trei.

Tu ce parere ai despre gestul lui Murilo? Cum ai reactiona daca iubitul ti-ar oferi inelul pe care i-l daduse in trecut si fostei partenere?

related posts

Modifică setările cookies