Motivul pentru care femeile din toata lumea poarta inel pe degetul mic. Ce inseamna acest gest atat de popular


In ultima perioada, tot mai multe femei aleg sa se fotografieze purtand un inel pe degetul mic si sa posteze imaginea pe retelele de socializare. Gestul a devenit rapid viral, cu atat mai mult cu cat pana si vedetele de la Hollywood il fac.


"Ma iubesc pe mine insami" - acesta e mesajul pe care vor femeile din intreaga lume sa il transmita prin purtarea unui inel pe degetul mic. Miscarea a fost initiata de bijutierii Fred + Far si a fost adoptata rapid de reprezentantele sexului frumos din intreaga lume, din motive lesne de inteles.

De-a lungul a zeci de ani, femeilor li s-a spus ca valoarea lor este determinata de barbati, iar primirea unui inel - de obicei a celui de logodna - e o dovada de iubire asteptata de la parteneri. Prin cumpararea actualei bijuteriei minuscule, doamnele si domnisoarele sunt incurajate insa sa-si faca lor insesi o dovada de afectiune si o promisiune pentru viitor.


Daca o femeie isi aseaza inelul pe degetul mic, inseamna ca isi promite ca isi va apartine ei inainte de toate, ca se va iubi mai presus decat orice, ca va lua decizii care sa o puna pe primul loc si ca e constienta de faptul ca merita sanatate, dragoste, respect si loialitate.

Desi inelul promovat de bijutierii Fred + Far este destul de scump, intre 150 si 325 dolari - nu este obligatoriu sa porti modelul daca vrei sa te alaturi miscarii. 

related posts

Modifică setările cookies