Multe femei o invidiaza. Cum arata prezentatoarea TV cand ramane doar in costum de baie


Nu multe femei se pot lauda cu o silueta ca a ei. Vedeta de televiziune a surprins insa la cea mai recenta aparitie la plaja cu formele apetisante si trupul tras ca prin inel.


Jill Martin are 38 de ani si o cariera de succes in lumea sportului si a divertismentului. Prezentatoarea de origine americana specializata in fotbal si moda a demonstrat recent ca nu se pricepe doar la aceste arii, ci si la dieta si nutritie, avand in vedere cat de bine arata in costum de baie.

Jill a fost surprinsa in urma cu putin timp de paparazzi pe plajele din Miami, unde a aparut imbracata intr-o pereche de pantaloni albi scurti si o camasa, cu ichelarii de soare la ochi. Nu a durat insa mult pana cand Jill a hotarat sa rneunte la haine si sa se bucure de valuri.

Fara camasa si doar in bikini, femeia de 38 de ani i-a surprins pe cei din jur. Sutienul ei simplu, de un verde smarald, i-a pus perfect in evidenta bustul generos, si a distras atentia de la oricare alt mic defect fizic.

Jill s-a protejat de razele soarelui cu ajutorul unei sepci si a stat tot timpul cu ochelarii de soare la ochi, sperand probabil ca nu va fi recunoscuta cu usurinta de paparazzi sau admiratori. Din punctul nostru de vedere, femeia se poate mandri cu silueta sa. Voi ce ziceti?

MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO.

related posts

Modifică setările cookies