Multe femei vor sa arate ca Angelina Jolie, dar ea ii seamana perfect. Cine e femeia care pare sora geamana a vedetei


Chelsea Marr este cea mai noua senzatie de pe internet si asta datorita faptului ca seamana izbitor cu Angelina Jolie. Tanara are 26 de ani, este din Scotia si de cand fotografiile ei au ajuns virale, a stras peste o suta de mii de admiratori pe Instagram.


Nu este nici prima si nici ultima femeie despre care se spune ca seamana cu Angelina Jolie, insa de data aceasta nici cei mai mari carcotasi nu pot nega asemanarea.

"Sunt extrem de flatata ca lumea ma compara cu Angelina Jolie. Sincer, eu nu prea vad asemanarea", spune Chelsea, care a fost luata cu asalt de sute de admiratori, care i-au facut complimente pe Instagram.


 

Me NOT tanned because the sun has decided to hide away for days????

A post shared by Chelsea Louise ???? (@chelsealoumarr) on

 

Morning????

A photo posted by Chelsea Marr (@chelseamarr31) on

Chelsea a recunoscut ca a apelat la chirurgie estetica, pentru infrumusetare. Tanara si-a marit buzele si si-a operat nasul, insa, sustine ea, nu pentru a arata mai bine, ci pentru ca atunci cand era mica s-a lovit foarte tare si avea probleme de sanatate din aceasta cauza.

 

????

A photo posted by Chelsea Marr (@chelseamarr31) on

 

"Mi-am facut si o marire de sani, dar nu pentru a incerca sa arat ca cineva, ci pentru ca nu aveam sani deloc si ma simteam nesigura", a marturisit Chelsea.

 

Really love Mondays.

A photo posted by Chelsea Marr (@chelseamarr31) on

 

 

related posts

Modifică setările cookies