Multi am trait prima iubire pe melodia "Unbreak My Heart". Cum arata Toni Braxton la 17 ani de la cel mai mare hit al ei


In urma cu 17 ani, nu exista radio sau post tv muzical care sa nu difuzeze macar o data pe ora "Unbreak my heart", superhitul lui Toni Braxton. Desi initial cantareatei i-a displacut cantecul, producatorul a reusit sa o convinga sa il inregistreze: s-a dovedit a fi cel mai mare hit al ei, stationand 11 saptamani pe locul 1 in clasamentul Billboard.


Au trecut 17 ani de la "Unbreak my heart", iar Toni Braxton arata la fel de bine. In varsta de 45 de ani, cantareata este intr-o forma fizica extraordinara, chiar daca i-a scazut cota ca artist destul de mult.

Foto: Toni Braxton, 2013

Totusi, saptamana aceasta, Toni a fost din nou in centrul atentiei la New York Fashion Week. Diva a fost invitata sa defileze intr-o superba rochie rosie in show-ul "Heart Truth Red Dress", demonstrand ca poate concura de la egal la egal cu tinere precum Kendal si Kylie Jenner, prezente ele la defilare.

Toni si-a pastrat acelasi stil ultra sexy, cu care ne-a obisnuit inca din 2001, cand a aparut la premiile Grammy intr-o rochie mai mult decat intrazneata.

Foto: Toni Braxton, premiile Grammy, 2001

Se pare ca artista nu a iesit prea mult din acel tipar, tinutele sale din prezent fiind la fel de controversate.

Foto: Toni Braxton, 2012

Toni Braxton a avut un recital si in Romania, la Vanghelion, in 2011/2012. Atunci vedeta le-a aratat fere jena romanilor lenjeria intima.

Foto: Toni Braxton la Vanghelion

Este admirabil felul in care vedeta a reusit sa ramana in forma, avand in vedere ca a avut o multime de probleme de sanatate. S-a zvonit ca ar fi avut cancer la san, iar de curand a recunoscut ca a fost diagnosticata cu lupus. Lupus este o maladie cronică autoimunitară care poate să afecteze orice parte a organismului, dar atacă în special pielea şi mucoasele. Boala este declanşată de o dereglare a sistemului imunitar care atacă celulele şi ţesuturile sănătoase, fiind caracterizată prin apariţia unor plăgi şi noduli care distrug ţesuturile, lăsând cicatrice întinse, deformante.

Foto: Toni Braxton, 2012

FULLSCREEN
Multi am trait prima iubire pe melodia "Unbreak My Heart". Cum arata Toni Braxton la 17 ani de la cel mai mare hit al ei
  • /

related posts