Multi spun ca ar fi cea mai sexy sportiva. Cum arata picioarele unei foste schioare in pantaloni scurti


Lindsey Vonn este una dintre cele mai apreciate sportive americane. Schioarea a castigat zeci de medalii in cele mai importante competitii de schi alpin, impresionand atat cu talentul, cat si cu frumusetea ei.

Tag-uri: #Lindsey Vonn

Fosta sportiva a ramas in continuare in atentia presei, insa in special a celei tabloide. Relatia ei controversata cu Tiger Wood a adus-o pe primele pagini ale publicatiilor mondene, zvonindu-se ca ar fi fost curtata si de pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton. De un an insa, Lindsay este intr-o relatie serioasa cu Kenan Smith, un antrenor de fotbal american.

La cea mai recenta aparitie publica, Lindsay a impreionat cu forma ei fizica deosebita. Fosta sportiva si-a etalat picioarele super tonifiate intr-o pereche de pantaloni scurti minusculi, din piele. 

Lindsey nu isi arata absolut deloc varsta de 32 de ani si poate fi numita cu usurinta una dintre cele mai sexy, dar si frumoase sportive din lume. Poate tocmai de aceea, frumoasa blonda a avut curajul de a poza nud, in pozitie de schiat, cu betele de schi in mana, imagine care a adunat peste 72 000 de aprecieri doar pe pagina sa de Instagram.

FULLSCREEN
Multi spun ca ar fi cea mai sexy sportiva. Cum arata picioarele unei foste schioare in pantaloni scurti
  • /

related posts

Modifică setările cookies