Multipla campioana Andreea Raducan, mandra de fratele ei! Vezi cat de bine arata si de ce ar putea fi unul dintre cei mai sexy barbati ai Romaniei


Am plans pentru ea, am ras datorita ei si am iesit chiar in strada sa ii aratam sustinerea intr-un moment de cumpana al carierei si al vietii ei. Andreea Raducan este, fara doar si poate, una dintre cele mai indragite sportive din Romania.


"Eu am spus mereu ca lucrurile importante din viata mea s-au intamplat in momentele potrivite. Voi ce ati face in locul meu? V-ati lua medalia inapoi? Da? Atunci o sa incerc si eu sa imi iau si eu medalia", spunea multipla campioana despre nedreptatea care i s-a facut la Sydney.

Timpul a trecut de atunci insa, iar fetita amibitioasa care a ridicat steagul Romaniei pe cea mai inalta pozitie s-a transformat intr-o femeie adevarata care inspira viitoarele campioane.

Ce a mai facut Andreea Raducanu de la momentul dificil al Olimpiadei din 2000? Intrebarea potrivita ar fi, de fapt, ce n-a facut? Cu o multime de proiecte de televiziune si o carte proaspat iesita de la tipar, ea demonstreaza inca o data ca prin perseverenta si munca poti face o cariera frumoasa si dupa iesirea din sala de antrenamente.

Curiosi si dornici sa stie totul despre ea, admiratorii s-au intrebat cum arata o zi normala din viata fostei gimnaste, cum arata familia ei… Ei bine, Andreea este extrem de mandra atat de mama, cat si de fratele ei Sorin, care este un tanar chipes.

Domnisoarele, mai ales, nu au putut sa nu il remarce, cu atat mai mult cu cat isi insoteste sora peste tot si o sustine in orice proiect. Sorin, fratele Andreei, a fost dus la o scoala de fotbal la Constanta, pentru a urma o cariera in fotbalul de performanta cand era mai mic, semn ca sportul este o pasiune care caraterizeaza familia Raducan.

Cum ti se pare fratele mai mic al sportivei? Seamana cei doi sau nu?

FULLSCREEN
Multipla campioana Andreea Raducan, mandra de fratele ei! Vezi cat de bine arata si de ce ar putea fi unul dintre cei mai sexy barbati ai Romaniei
  • /

related posts