N-a avut nicio relatie oficiala de la divortul lui Katie Holmes. Cine e noua iubita a lui Tom Cruise


Sex simbolul anilor '90, Tom Cruise, ramane unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood, desi multe femei il evita din cauza implicarii sale in Scientologie. 


Dupa divortul de Katie Holmes au iesit la iveala mai multe aspecte legate de conditiile pe care ar trebui sa indeplineasca partenerele lui Cruise ca acestea sa fie acceptate de Biserica Scientologica. Mai mult, se spune ca Biserica e cea care in final trebuie sa isi dea acordul in privinta bunei eventuale casatorii a actorului.

Desi nu s-a mai afisat cu nicio femeie de la despartirea de Katie Holmes, tabloidele scriu ca actorul in varsta de 54 de ani s-ar fi indragostit de partenera sa din Mission: Impossible 6, Vanessa Kirby. Aceasta are 28 de ani si se pare ca lui Cruise i-ar fi picat cu tronc dupa ce a vazut-o in filmul The Crown, unde a jucat rolul Printesei Margareta a Marii Britanii.

In 2012, cand a divortat de Tom Cruise, Katie Holmes a planificat in secret divortul, inchiriindu-si din timp un apartament in care sa se mute cu fiica sa. Potrivit tabloidelor americane, Katie nu mai putea suporta ca viata ei si a fiicei sale Suri sa fie dictata de Tom Cruise si principiile religioase ale acestuia.

Biserica Scientologica ajuta la aranjarea divorturilor sau casatoriilor vedetelor, atunci cand rezultatul final e in interesul ei. Surse din interior spun ca scientologii au orchestrat divortul lui Tom Cruise de prima lui sotie, Mimi Rogers, platind toate costurile aferente. Rogers nu era adepta doctrinei scientologice si risca sa-l influenteze si pe Tom Cruise si ca atare, a trebuit indepartata. Urmatoarea sotie, Nicole Kidman, a adoptat, din nefericire pentru ea, tot o pozitie anti-scientologica.

De altfel, in 1998, Jesse Prince, un ex-membru al Bisericii, a dat declaratii presei spunand ca Biserica lucreaza la dizolvarea casniciei Cruise-Kidman si ca lui Tom i se cauta o sotie mai maleabila. In acelasi an, cei doi s-au separat, iar trei ani mai tarziu, au divortat. Se pare ca tot scientologii au fost si in spatele casatoriei Lisei Marie Presley cu Michael Jackson, in ideea ca Jackson ar fi devenit un scientolog care va influenta milioane de tineri.

Daca arabii il au ca figura emblematica pe Mahomed, crestinii pe Iisus iar budistii pe Budha, scientologii il au pe L. Ron Hubbard un ... scriitor american de SF si literatura fantastica. Hubbard a creat „religia” in 1953, iar prima Biserica scientologica si-a deschis portile in 1954, la Los Angeles.

Cand a creat „religia” in anii ’50, Hubbard avea o lista de vedete pe care le voia ca adepti. Aceasta ii includea pe Ernest Hemingway, Marlene Dietrich, Howard Hughes, Pablo Picasso si Greta Garbo. Niciunul dintre ei nu s-a alaturat cultului. In prezent, scientologia se bucura de ceva mai multa popularitate in randul starurilor, printre adeptii ei declarati numarandu-se John Travolta si Kelly Preston, Tom Cruise si Katie Holmes, Kirstie Alley, Jenna Elfman, Beck, Catherine Bell, Priscilla Presley si fiica ei, Lisa Presley. Potrivit unor ex-scientologi, vedetele nu doar ca nu platesc taxele aferente „religiei”, ci primesc si comisioane substantiale in calitate de „reprezentanti”.

Citeste AICI mai multe despre scientologie. 

FULLSCREEN
N-a avut nicio relatie oficiala de la divortul lui Katie Holmes. Cine e noua iubita a lui Tom Cruise
  • /

related posts