N-a fost intotdeauna atat de musculos si impunator. Cum arata Jason Statham in urma cu 18 ani, la debutul in actorie


Actorul de 49 de ani este una dintre cele mai cunoscute vedete la nivel international, rolurile din "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", "The Italian Job", "Snatch" si "Mean Machine" transformandu-l intr-un adevarat star.


Jason Statham este considerat unul dintre cei mai duri actori de la Hollywood. Inainte de a deveni o celebritate, Jason era mai putin musculos si avea mult mai mult par pe cap, putini fiind cei care stiu in aceasta ipostaza.

Statham nu s-a dovedit a fi un bun saritor in apa, cariera pe care a urmat-o in tinerete, insa a devenit unul dintre cele mai mari staruri de cinema din Cetatea Filmului.

Pe langa succesul de pe plan profesional, starul de la Hollywood se poate mandri si iubita sa, acesta traind o frumoasa poveste de dragoste de cinci ani cu Rosie Huntington-Whiteley. Logodnica lui este unul dintre cele mai apreciate modele internationale, care a reusit sa dea lovitura si in lumea filmului.

S-a remarcat ca model Victoria's Secret, iar la Hollywood a devenit populara dupa aparitia din Transformers, acolo unde i-a luat locul lui Megan Fox.

Iata imagini cu Jason de la inceputul carierei, cand abia incepea sa-si creeze imaginea cu care se lauda acum.

related posts

Modifică setările cookies