N-au mai vorbit unul cu altul de 8 ani! Cum arata si ce fac in prezent baietii de la O-Zone


In 2004, au obtinut titlul de cea mai de succes trupa din Europa, dupa ce au vandut 12 milioane de albume si au ocupat prima pozitie in topurile muzicale din 27 de tari. Un an mai tarziu, in 2005, cei 3 membrii ai trupei O-Zone si-au anuntat fanii ca se despart. In cei 8 ani care au trecut de la acel moment, Dan Balan, Radu Sarbu şi Arsenie Todiras nu si-au mai vorbit deloc.

 


Autorii hitului “Dragostea din tei” nu au dezvăluit niciodată motivul despărţirii lor, însă zvonurile din lumea muzicală dau ca vinovate orgoliile şi discuţiile legate de bani. Oricare este adevărul din spatele destrămării trupei fenomen, un lucru e cert: din prieteni, cei trei au devenit străini.

Acordurile melodiei care i-a făcut celebri pe cei trei băieţi s-au auzit mulţi ani după destrămarea O-Zone, “Dragostea din tei” fiind reînregistrată de 200 de artişti în 14 limbi. Iar banii continuă să curgă pentru Dan, Radu şi Arsenie, care, după ce au făcut împreună o avere de 4 milioane de euro, încasează şi separat beneficii de pe urma O-Zone, sub forma drepturilor de autor. “Mai vin bani din diverse drepturi de autor, însă nu atât de mulţi cum veneau atunci”, a declarat Radu pentru ziarul "Libertatea".

Ce fac cei trei in prezent?

Radu Sârbu e producător muzical şi... tătic

Radu Sârbu (34 ani), alias Picasso, este sigurul fost O-Zone care a ales să rămână în România, devenind unul dintre cei mai cunoscuţi producători muzicali. El a contribuit la lansarea unor nume ca Leonid Rudenko, Viktoria Dayneko, Buranovskiye Babushki, trupa Fabrika, Natalia Barbu, DJ Layla& Alissa, Dee- Dee, Ray Horton ori NaNa. Este căsătorit, are o fetiţă, iar în aprilie va deveni pentru a doua oară tată, căci soţia lui, Ana, va naşte încă o fetiţă.

Dan Bălan cântă acum pentru ruşi şi ucraineni

Dan Bălan (33 ani) locuieşte în SUA, la New York, deşi cel mai mult timp îl petrece în spaţiul ex-sovietic. Fostul lider al trupei O-Zone s-a hotărât să cânte mai mult în rusă decât în engleză, după ce a descoperit că piaţa muzicală din Rusia şi din Ucraina îi poate aduce succesul mult râvnit şi câştiguri pe măsură. Aşa se face că după ce a lansat piese ca “Chica Bomb”, “Freedom” ori “Justify Sex”, acum cântă melodii intitulate “Lepestkami Slez” (n.r. - “Petale de lacrimi”, înregistrat cu artista ucraineană Vera Brezhneva), “Liubvi” (“Dragoste”) sau “Da Utra” (“Dorm până dimineaţa”).

Arsenie Todiraş s-a mutat în Moldova

Arsenie Todiraş (29 de ani), care-şi spune acum Arsenium, şi-a încercat norocul de mai multe ori în showbiz, în ultimii ani, dar n-a obţinut succesul scontat. În 2006, la un an de la destrămarea O-Zone, a participat la Eurovision din partea Moldovei, cu piesa “Loca”, şi la show-ul “Dansez pentru tine”, de la PRO TV. De atunci, nimic notabil. După câteva colaborări eşuate, s-a mutat în Moldova, la Chişinău.

  • N-au mai vorbit unul cu altul de 8 ani! Cum arata si ce fac in prezent baietii de la O-Zone

related posts

Modifică setările cookies