N-o sa-ti vina sa crezi cum arata Cheryl Ladd, ingerul blond din Charlie’s Angels, dupa 30 de ani de la faimosul serial!


A devenit celebra in 1977, cand a inlocuit-o pe Farrah Fawcett ca ingerul blond al trio-ului. Au trecut 35 de ani de atunci, dar pentru Cheryl, timpul pare sa stea in loc.


Dupa ce faimosul serial care a lansat-o s-a incheiat, in 1981, Cheryl a jucat in mai mult de 30 de filme si seriale TV. Printre aparitiile ei cinematografice memorabile a fost si interpretarea rolului lui Grace Kelly, imaginea iconica a Hollywoodului, care a devenit apoi printesa de Monaco.

Din 2003 in 2008 Cheryl a avut un rol principal in serialul “Las Vegas” si a mai avut aparitii episodice in seriale precum “Charmed”, “Hope and Faith” si “CSI: Miami”.

In afara de cariera ca actrita, fostul inger al lui Charlie a mai publicat o carte pentru copii, in 1996, si o autobiografie in 2005.

Avand in vedere ca actrita va implini in iulie 61 de ani, noi credeam ca arata extraordinar de bine. Da, se vad urmele unor interventii chirurgicale pe fata ei, dar forma fizica perfecta a corpului este in mod cert rezultatul unui stil de viata sanatos.

Tu ce crezi? Arata sau nu bine pentru 60 de ani?

Intra in Galeria Fotot pentru imagini sexy cu actrita din anii '70!

related posts

Modifică setările cookies