Natalia Oreiro, in cea mai noua telenovela. Cum arata actrita la 39 de ani


Publicul din Romania nu stie, insa Natalia Oreiro a revenit pe micile ecrane intr-un proiect difuzat de postul TV argentinian Telefe. Pentru "Entre Caníbales", actrita s-a pregatit intens.


Natalia Oreiro a revenit in lumea telenovelelor cu un proiect Telefe numit "Entre Caníbales". Ea interpreteaza rolul unei femei care cauta razbunarea, dupa ce a fost victima a numeroase abuzuri ani de zile.

Intr-un interviu acordat Catalinei Dlugi pentru La Once Diez, vedeta in varsta de 39 de ani a povestit cum s-a pregatit pentru a da viata acestui personaj dificil: "Am lucrat mult cu doua fete care au fost victime ale unor abuzuri".

Justicia es por lo que lucha. Amor es lo que le falta. Política es lo que la frena. Ella es #Ariana #EntreCanibales

Posted by Entre Caníbales on Tuesday, 5 May 2015


Oreiro a explicat ca a vorbit deschis cu ele despre drama prin care au trecut, astfel incat sa poata intelege in profunzime tema serialului si felul in care trebuie sa trateze personajul astfel incat sa reflecte exact aceasta problema alarmanta a societatii in care traim.

"Mi-au explicat, de exemplu, ca in momentul in care victimele sunt chemate de organele competente pentru a-si identifica atacatiorii, prima data li se arate mainile. Apoi, ele isi amintesc mirosul, cicatricile, toate detaliile care ajuta la gasirea si condamnarea lor".

Nu in ultimul rand, Natalia a explicat de ce a acceptat acest proiect, dupa o perioada in care nu a mai aparut pe micile ecrane: "Iubesc sa fac televiziune. Dupa ce s-a nascut fiul meu, nu am mai aparut la TV timp de trei ani, dar acest proiect mi s-a parut irezistibil", a incheiat ea.


related posts

Modifică setările cookies