Natalia Oreiro, la 41 de ani. Cum arată acum și ce s-a întâmplat cu frumoasa actriță


Cu siguranță, nu este roman care sa nu fi vazut macar un episod din "Înger sălbatic", în care frumoasa și carismatica Natalia Oreiro juca rolul principal. Supranumită de compatriotii ei uruguayeni "regina telenovelelor", actrița va ramane în istoria showbiz-ului drept principala rivală a Thaliei.


Cei mai mulți dintre fanii ei romani au îndrăgit-o pe Natalia datorită rolului din "Înger slabatic", unde Natalia  interpreta personajul Milagros, o fata orfană, baietoasă, care trăiește o minunată poveste de iubire cu un tânăr bogataș și descoperă până la final că este moștenitoarea unei averi considerabile.
Ce s-a întâmplat însă cu Regina Telenovelelor și cum s-a schimbat viata ei de atunci și până în prezent?

 

După terminarea filmărilor pentru "Înger sălbatic", Natalia a semnat contracte pentru alte telenovele și și-a continuat carieră muzicală. În 2008 a făcut tranziția către cinematografie și s-a dedicat cu precădere filmului. Mai mult decât atât, ea a creat o linie vestimentară și s-a dedicat unui lung șir de cauze umanitare, devenind ambasador UNICEF în Argentina și Uruguay, dar și reprezentant Greenpeace.

În plan personal, ea s-a căsătorit în anul 2001 cu solistul unei cunoscute trupe, Divididos, și a devenit mămică pentru prima oară în 2012, când l-a născut pe băiețelul ei, Merlín Atahualpa, acre îi seamănă perfect.
 

 

Natalia Oreiro junto a su hijo Atahualpa en su concierto en Bielorrusia ????????????

O postare distribuită de NataliaOreiro (@nataliaoreiro1) pe

La 41 de ani, Natalia arată la fel de bine ca la 20. Și-a păstrat silueta și sex-appealul.
Fanii nu contenesc să-i admire talentul și calitățile fizice pe rețelele de socializare, unde postează frecvent imagini atractive. 


 

 

Corazón Valiente ft #rubenrada

O postare distribuită de NataliaOreiro (@nataliaoreiro1) pe

 

????????????

O postare distribuită de NataliaOreiro (@nataliaoreiro1) pe


 

related posts

Modifică setările cookies