Natalia Oreiro, superba la 39 de ani. Cum arata in imaginile pe care fan clubul sau le face publice


Cunoscuta in Romania sub numele Milagros sau "Inger salbatic", din telenovela cu acelasi nume, Natalia Oreiro arata la fel ca la 19 ani, iar fanii sai tin pe toata lumea la curent cu fiecare imagine pe care o pot gasi.


Chiar daca actrita nu are conturi de socializare publice, fanii sau au format un fan club, iar fotografiile pe care le pun acolo aduna aprecieri din partea tuturor celor care au urmarit-o in telenovele sau videoclipuri.

Natalia a revenit in lumea telenovelelor in 2015, cu un proiect Telefe numit "Entre Caníbales", in care interpreteaza rolul unei femei care cauta razbunarea, dupa ce a fost victima a numeroase abuzuri, ani de zile.

Pe micile ecrane din Romania era intruchiparea unei fete orfane, baietoase, care traieste o minunata poveste de iubire cu un tanar bogatas si descopera pana la final ca este mostenitoarea unei averi considerabile. In realitate, Natalia este cantareata, compozitare, actrita si fotomofel Uruguayan de origine galiciana. Cariera si-a inceput-o in Argentina, unde a devenit frumoasa vedeta pe care o stim astazi.

Casatorita din 2001 cu Ricardo Mollo, Natalia a devenit mama unui baietel pe nume Merlin, acum in varsta de 5 ani. Pe micut il tine insa departe de lumina reflectoarelor si rareori il ia cu ea la aparitii in public.


related posts

Modifică setările cookies