Nemachiata, Sofia Vergara pare cu 20 de ani mai batrana. Cum a fost suprinsa una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood


Desi a implinit recent 41 de ani, nimeni nu i-ar da mai mult de 30 focoasei columbience. Machiata, Sofia este, intr-adevar, o aparitie extrem de sexy. Fara mascara, fond de ten si ruj, actrita este de nerecunoscut.


In editia din august a revistei "Harper's Bazaar", Sofia a spus ca machiajul si aranjatul parului sunt doua etape esentiale ale fiecarei zile si nici nu isi imagineaza sa sara peste una din ele.

"Fac dus, ma coafez si ma machiez. Pentru mine sunt operatiuni la fel de normale ca si epilatul. Nu cred intr-un look natural. Daca nu cumva esti Gisele [Bundchen], machiaza-te!", le-a sfatuit ea pe cititoarele publicatiei.

Nimeni nu a inteles atunci la ce se refera vedeta din "Modern Family", cu atat mai mult cu cat Sofia nu este una dintre vedetele cu un look incarcat si pare de fiecare data cat se poate de naturala.

Vazand insa imaginile de mai jos, suprinse de paparazzi pe un platou de filmare, ne dam seama de ce vedeta a insistat asupra machiajului.

Fara fond de ten, mascara si ruj, Sofia are o aparitie stearsa si obosita, cat se poate de diferita de diva latino de pe covorul rosu si din pictorialele glam.

Ce parere ai despre look-ul vedetei natural? Ti se mai pare la fel de frumoasa?

FULLSCREEN
Nemachiata, Sofia Vergara pare cu 20 de ani mai batrana. Cum a fost suprinsa una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood
  • /


related posts