Nici cei mai infocati fani nu le deosebesc. Gabriela Spanic poate fi ,,uzurpadoarea" in realitate. Sora ei ii este leita


Telenovela in care Gabriela Spanic cucerea Romania, in urma cu catica ani, ,,Uzurpadoarea", se poate transpune cu usurinta in viata reala a actritei. Sora ei ii este identica, iar fotografiile in care apar una langa cealalta par sa fie prelucrate in Photoshop.


Chipul angelic al uneia dintre cele mai iubite actrite de telenovele este ceea ce a dus la succesul greu de confundat al vedetei. Chiar daca acum Gabriela Spanic este acuzata de fani ca si-a facut prea multe operatii estetice, multe persoane inca o adora si o considera una dintre cele mai frumoase femei din telenovele.Uzurpadoarea, asa cum este ea cunoscuta in Romania, are o sora identica, iar imaginile pe care actrita le-a pus pe contul sau de Instagram i-au facut pe multi sa exclame, crezand ca fotografiile sunt trucate.

Daniela Spanic este sora geamana a Gabrielei, iar multi dintre admiratorii actritei cred ca cele doua au jucat impreuna rolurile Paulinei si al Paolei. In realitate, doar Gabriela este cea care a urmat o viata de film.

Vezi si tu imaginile mai jos si spune-ne parerea ta:  
  • Nici cei mai infocati fani nu le deosebesc. Gabriela Spanic poate fi ,,uzurpadoarea in realitate. Sora ei ii este leita

related posts

Modifică setările cookies