Nici cei mai optimisti fani nu sperau asta. Ce s-a aflat despre Jennifer Lopez si Marc Anthony


De curand s-au sarutat pe scena in fata a mii de oameni, iar ulterior s-a aflat ca Marc Anthony s-a despartit de sotia sa, a patra la numar. Acum, presa internationala sustine ca artistul latino face demersuri insistente pentru a se impaca cu Jennifer Lopez.


US Weekly scrie ca un apropiat al lui Marc Anthony incearca sa o recucereasca pe J Lo, cu care are doi copii gemeni. Momentul este unul cat se poate de convenabil: artistul tocmai s-a despartit de Shannon De Lima, iar Lopez este singura de luni bune.

Cei doi se cunosc inca din anii '90, imprietenindu-se la inceputul carierei cantaretei. Impreuna au inregistrat piesa "No me ames" pentru albumul "On the six" al lui J Lo, in 1999, devenind instant hit international. La scurt timp dupa aceasta colaborare au inceput sa petreaca din ce in ce mai mult timp impreuna, insa au insistat ca sunt doar prieteni. Poate si pentru ca Marc Anthony era casatorit, iar J Lo era logodita cu Ben Affleck. Imediat dupa ce Affleck a anulat logodna, Jennifer Lopez si Marc Anthony au inceput sa se vada oficial.

"Oricine s-ar fi uitat din afara ar fi zis ca viata mea era extraordinara. Aveam un sot si doi copii frumosi. Apaream la «American Idol» si aveam o melodie noua, «On the Floor», care era pe locul intai peste tot in lume. Ce nu stiau oamenii era ca viata mea nu era atat de buna. Relatia mea se destrama si eram ingrozita. A fost un moment din acela cand esti atat de speriata ca nici nu poti sa tipi. Intr-un puseu de frica si panica, m-am uitat la Benny si la mama si mi-au iesit pe gura cuvintele: «Nu cred ca mai pot fi cu Marc», apoi am izbucnit in plans", a spus Lopez dupa divort.

"Nu am avut niciodata un ochi invinetit sau o buza sparta, dar am fost intr-o relatie in care m-am simtit abuzata intr-un fel sau altul: mental, emotional, verbal. Stiu cum este sa iti simti sentimentele minimalizate de modul in care omul pe care il iubesti te trateaza", a scris Jennifer Lopez in cartea sa autobiografica, un fragment din acest volum fiind obtinut de revista People.

Marc are 6 copii cu 3 femei diferite: gemenii Max si Emme cu Jennifer Lopez, doi baieti cu a doua sotie sotie si inca 2 copii (o fata si un baiat adoptat) cu fosta iubita Debbie Rosado.

"Lucrurile intre mine si Marc nu au fost perfecte, mariajul nostru nu a fost niciodata sortit pacii. Inca de la inceput s-a dovedit a fi exploziv si pasional", a explicat Jennifer Lopez. 

Cei doi fosti soti au anuntat ca anul viitor vor scoate un album impreuna. Inainte de asta, J Lo si Marc Anthony vor lansa o piesa. In august, cei doi si-au surprins fanii cand au aparut impreuna intr-un concert si au cantat un duet, spre deliciul miilor de spectatori. "Sunt incantata si de abia astept aceasta noua experienta muzicala", a spus J Lo intr-un comunicat. Marc Anthony va fi producator executiv al noului album. "Copiii m-au salvat. Sa-i am in viata mea m-a determinat sa-mi reevaluez existenta si sa-mi stabilesc o serie noua de prioritati", a spus aceasta.

related posts

Modifică setările cookies