Imaginile de la inceputul carierei pe care le-ar putea regreta. Cum arata Elena Gheorghe cand abia se lansase in muzica


Pe Elena Gheorghe ti-o amintesti in mod sigur de pe vremea cand s-a lansat in industria muzicala romaneasca alaturi de trupa Mandinga. Mai tanara, mai lipsita de experienta si fara ajutorul unui stilist, talentata cantareata nu reusea sa surprinda placut si prin haine, la fel cum o facea prin voce.


Elena Gheorghe are, fara indoiala, una dintre cele mai valoroase voci din muzica romaneasca si, desi acum este o vedeta stilish, pe care fanele ei o considera un model, lucrurile nu au stat intotdeauna tocmai roz in ceea ce priveste stilul ei vestimentar.

Dimpotriva. La debutul in muzica, pe atunci solista de la Mandinga opta adesea pentru haine mult prea scurte, mult prea mulate, care stateau la limita dintre kitch si vulgaritate.

Din fericire insa, anii care au trecut si experienta au ajutat-o pe vedeta sa se cizeleze si din acest punct de vedere, ea reusind acum sa isi completeze vocea buna cu tinute pe masura.

Mai classy si mai atenta la ceea ce poarta, Elena s-a transformat intr-o fashionista veritabila care experimenteaza adesea cu tot feluri de stiluri vestimentare.

Vizita recenta in Japonia, de exemplu, a influentat-o extrem de tare pe artista, care a adoptat un stil cu influenta manga, tineresc si proaspat.

Spune-ne si tu, ce look-uri i se potrivesc mai bine? Cele de la inceputul carierei sau cele de acum?

FULLSCREEN
Nici ea nu mai vrea sa revada pictorialele de la inceputul carierei. Cum arata Elena Gheorghe cand abia se lansase in muzica
  • /

related posts