Nici n-ai fi banuit ca sunt atat de subtiri! Picioarele Victoriei Beckham par niste sticksuri intr-o fusta mini


Victoria a fost surprinsa luni de paparazzi in timp ce a sosit la aeroportul LAX din Los Angeles, de unde a zburat spre Londra. Tinuta designerului a fost una foarte chic, dar a lasat mai mult la vedere din picioarele ei decat de obicei.


Vedeta a ales o tinuta foarte stylish, dar destul de incomoda pentru zborul transatlantic : o bluza simpla, neagra si o fustita mini neagra, cu carouri albe si visinii.

Designerul si-a accesorizat tinuta cu o pereche de botine negre, cu toc inalt si cu o geanta neagra, creatie proprie. Geanta a fost botezata "Seven", in onoarea fiicei ei si costa 1.175 de lire sterline.

Fusta scurta a scos in evidenta picioarele foarte subtiri ale Victoriei, iar citiorii tabloidelor britanice n-au fost deloc delicati in comentarii. "I-as putea folosi picioarele sa ma scobesc intre dinti", a scris cineva, comentand o imagine a Victoriei aparuta in presa.

Intr-adevar, desi nu putem sa-i reprosam nimic la capitolul vestimentar, silueta Victoriei pare prea subtire, iar picioarele ei sunt ingrojorator de slabe.

Ce parere ai despre fizicul vedetei? Crezi ca are picioarele prea slabe sau nu?

FULLSCREEN
Nici n-ai fi banuit ca sunt atat de subtiri! Picioarele Victoriei Beckham par niste sticksuri intr-o fusta mini
  • /


related posts