Nici nu s-a despartit bine, ca si-a gasit un nou iubit. Selena Gomez ar avea o relatie cu unul dintre cei mai in voga actori de la Hollywood. Stii cine e?


E tanara, frumoasa, talentata si vrea sa demonstreze ca popularitatea ei nu se datoreaza relatiei pe care a avut-o cu Justin Biebier, ci ca a reusit sa devina cunoscuta prin forte proprii. Primul pas? Bineinteles, gasirea unui noi iubit.


Potrivit CDL, la petrecerea de dupa Globurile de Aur, Selena Gomez a dansat si a flirtat toata noaptea cu Josh Hutcherson, cel care joaca rolul principal masculin in pelicula Hunger Games.

"A dansat si a flirtat cu Josh. Vanessa Hudgens a fost martora la tot ce s-a intamplat. Selena s-a distrat si i-a facut ochi dulci lui, iar la un moment dat, cand Vanessa a avut nevoie la toaleta, s-au retras amandoua. Stiti probabil deja ca Josh si Vanessa au iesit impreuna o vreme, dar pe ea nu o deranjeaza ca Selena flirteaza si si-a insusit chiar rolul de Cupidon", a spus un martor de la fata locului.

Potrivit celor de la CDL, cei doi tineri nu doar ca au petrecut nevoie mare la after-party, ci au si plecat impreuna acasa: "Au plecat brat la brat din Beverly Hills", a confirmat o alta persoana prezenta la petrecere.

Ei bine, nu putem spune ca Selena nu este orientata. Hunger Games este unul dintre cele mai de succes filme ale anului trecut, iar partea a doua, care urmeaza sa se lanseze curand la cinema, promite sa fie la fel de palpitanta.

De la un iubit celebru la altul, Gomez sigur stie sa isi aleaga partenerii. Crezi ca le sta bine celor doi? Isi vor pastra deumirea de Jelena, avand in vedere ca si numele lui incepe tot cu J, ca al lui Justin?

related posts

Modifică setările cookies