Nici nu s-a încheiat divorțul și Ilie Năstase a înlocuit-o deja pe Brigitte. Câți ani are noua iubită


Ilie Năstase a avut mereu succes la femeile mult mai tinere decât el, dar de această dată a atins un nou record. Ajuns la 71 de ani, Ilie divorțează de Brigitte (41 de ani) pentru o tânără de doar 24 de ani care lucrează ca reporter.


Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au depus actele de divorț încă din luna februarie a acestui an, dar la a doua înfățișare judecătorii au fost nevoiți să amâne decizia din cauza unor acte pe care Brigitte le-a completat greșit.


 

Familly & Fabio Capello

A post shared by Brigitte™️ (@brigitte_nastase) on


 

Cipriani Dinner

A post shared by Brigitte™️ (@brigitte_nastase) on


Între timp, se pare că Ilie nu a suportat singurătatea și și-a găsit o nouă iubită. Brigitte, a fost cea care a anunțat acest lucru pe rețelele de socializare și a dezvăluit faptul că noua lui iubita este mai tânăra decât el cu 47 de ani, având doar 24 de ani. Se pare că tânăra lucrează că reporter, iar Brigittea spune că Ilie petrece cu ea “cele mai minunate momente la Poiana Brașov, Iași, Roma, dar și în garsoniera acesteia de la 1 Mai”. Se pare că Ilie are un singur tipar atunci când își alege femeile pentru că și noua iubita este tot brunetă, înaltă, cu o silueta armonioasă și are buzele voluptoase, dar naturale.

Cum a aflat Brigitte că Ilie are deja o nouă iubita?  Se pare că a fost curpinsa de gelozie și a angajat detectivi și așa a aflat mai multe detalii despre ea. Totuși, nu s-a oprit aici și se zvonește că a amenințat-o cu moartea, iar tânăra a depus deja plângere la poliție.


 

#lovemyfriends❤️ #ilienastase #brigittenastase

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) onNu ar fi prima dată când Brigitte ar avea probleme cu poliția. Ea a fost condamnată în 2006 pentru tâlhărie și a făcut 2 ani de închisoare. 

În ciuda neînțelegerilor dintre ei, Ilie vorbea foarte frumos despre Brigitte la începutul lunii martie. Fostul tenismen i-a luat apărarea lui Brigitte într-un scandal și a postat pe contul lui de facebook următorul mesaj: “Că Brigitte are "fătălăi" sunt sigur că e eronat. Astăzi cel puțin sunt singurul " fatalau" din viață ei. Și poate că e posibil să nu mai fie cândva doamna Năstase, însă oricum va fi întotdeauna o doamna”.

related posts

Modifică setările cookies