"Niciodata nu am crezut ca o sa ajung la 30 de ani...trebuia sa fiu moarta pana acum." Kerry Katona face dezvaluiri emotionante despre dependenta de alcool si de droguri


Kerry Katona a devenit cunoscut la inceputul anilor 2000, cand a facut parte din prima varianta a trupei Atomic Kitten. Mai apoi a ramas in atentia publicului din cauza schimbarilor de greutate suferite si a problemelor cu diverse dependente pe care le-a avut.


In 2008, Kerry a aparut in direct la o emisiune TV, intr-o stare bizara, parand sa fie sub influenta alcoolului si drogurilor. Respectiva inregistrare a devenit virala si a dat nastere unui val de ingrijorare cu privire la sanatatea vedetei.

Iata si aparitia vedetei la emisiunea "This Morning", in 2008:

La 4 ani de la acel moment penibil pentru ea, Kerry s-a intors in acelasi studiou TV, de data aceasta perfect corenta, povestind despre chinurile prin care a trecut in acea perioada si cum nu credea ca va ajunge sa supravietuiasca pana la varsta de 30 de ani.

"E o poveste cu adevarat trista, dar sunt foarte mandra pentru ca exista oameni care au trecut prin acelasi lucruri si nu au supravietuit, ca Amy Winehouse si Whitney Houston...luam pastile si luam si droguri, asa ca sunt chiar norocoasa ca sunt inca in viata.

Pentru mine a fost un triumf personal pentru ca niciodata nu am crezut ca o sa ajung la 30 de ani...puteam sa ajung sa-mi pierd copiii, sa mor, am fost in cel mai jos punct al vietii mele in acea perioada si cu totii ati fost martori la el, chiar aici, in direct, la TV." a povestit cantareata si vedeta de televiziune.

Vorbind despre aparitia de la TV de acum 4 ani, Kerry a spus "In ziua aia luasem multe pastile, eram intr-o casnicie cu adevarat nefericita, negam faptul ca eram dependenta de droguri, eram pierduta si singura, nu aveam prieteni sau familie in jurul meu si cand ma uit la acel filmulet, ma gandesc la mine la persoana a treia."

Mai jos o puteti vedea pe Kerry la emisiunea "This Morning", la 4 ani de la momentul in care isi pusese viata in pericol. Diferenta este uimitoare, spunem noi.

related posts

Modifică setările cookies