Sora ei are cea mai proasta reputatie din showbiz, dar ea e discreta si stilata. De ce este o placere sa o privesti pe Nicky Hilton, sora lui Paris


Nicky Hilton, sora lui Paris, este stranepoata fondatorului imperilui hotelier Hilton si, cum este de asteptat, duce o viata fabuloasa. Numai ca depre deosebire de sora sa mai celebra, Nicky nu se lauda cu tot ceea ce face, fiind mult mai discreta in privinta vietii sale personale.


In varsta de 30 de ani, Nicky Hilton are si cateva realizari propii, de care este mandra. De curand si-a lansat o carte de stil, care ii atesta statutul de fashionista desavarsita. In cartea "365 Style", Nicky le recomanda fashionistelor ca la inceputul fiecarui sezon sa isi achizitioneze 6 piese vestimentare de baza si cinci accesorii statement.

De fiecare data cand este surprinsa de paparazzi pe strada, Nicky arata impecabil, iar tinutele ei sunt incantatoare. Nicky marturiseste insa ca nu se repede sa cumpere imediat tot ce vede pe catwalk. "Nu crede ca trebuie sa cumperi imediat tot ce vezi la prezentarile de moda. Sa fii in pas cu tendintele e amuzant, insa moda se schimba repede", spune Nicky.

"Pentru mine moda este o exprimare a propriei personalitati si arata lumii in exterior cum esti tu de fapt in interior", mai spune Nicky Hilton.

De curand Nicky si-a gasit implinirea si in viata personala, nu numai in cea profesionala. S-a logodit cu James Rothschil, pe care l-a cunoscut in 2011 la nunta milionarei Petra Ecclestone.

Intra in galeria foto sa vezi tinutele super chic ale lui Nicky Hilton.

related posts

Modifică setările cookies