Nicole Kidman - declaratii emotionante despre dragostea pentru Tom Cruise si socul divortului


Desi n-a vorbit mult pana acum pe acest subiect, despartirea de fostul sot n-a fost deloc una usoara pentru frumoasa actrita de origine australiana. Intr-un nou interviu pentru revista DuJour, Nicole a povestit despre povestea lor de dragoste si durerosul divort care a urmat.


"M-a cucerit pe loc. M-am indragostit de el nebuneste, cu pasiune", a spus ea despre momentul cand l-a cunoscut pe Cruise. "Eram una cu Tom. As fi mers pana al capatul lumii pentru el."

Lectii despre iubire pe care ar trebui sa le invete copilul tau

Nicole a continuat "Eram ca intr-o bula, doar noi doi. Am devenit foarte dependenti unul de altul. Iar eu eram atat de impulsiva si naiva."

Chiar daca Nicole descrie ceea ce ar fi o relatie perfecta, cei doi s-au despartit in 2001, la putin timp dupa cea de-a 10 aniversare a nuntii lor.

"A durat mult timp sa ma vindec. A fost un soc pentru sistemul meu", a povestit actrita despre divort, fara sa dea insa detalii despre cine a fost de vina si ce nu a functionat.

In prezent, la 11 ani de la acel moment, Kidman este din nou casatorita, cu cantaretul de muzica country Keith urban si are dou fiice. "Sunt mai fericita decat am fost vreodata", a incheiat ea.

Citeste tot materialul cu Nicole Kidman pe site-ul DuJour.com!related posts