Nicole Kidman, motivul dureros pentru care nu a avut copii cu Tom Cruise


Din momentul în care s-a căsătorit cu Tom Cruise, Nicole Kidman și-a dorit copii cu acesta, chiar dacă avea 20 și ceva de ani și era la început de drum în carieră.


Cei doi nu au avut niciodată un copil biologic împreună, iar Nicole Kidman (50 de ani) a dezvăluit motivul dureros, într-un interviu pentru revista Tatler.

Citește și: N-a avut nicio relatie oficiala de la divortul lui Katie Holmes. Cine e noua iubita a lui Tom Cruise

Actrița de origine australiană avea 22 de ani când l-a cunoscut pe superstarul american, în timpul audițiilor pentru pelicula din 1990 ”Days of Thunder”. Nicole declara, mai demult, că a simțit electricitate când a dat mâna cu el. Cei doi s-au căsătorit în același an, iar la vârsta de 23 de ani, era deja gravidă.

”Din momentul în care eu și Tom ne-am căsătorit, am vrut să am copii”, a mărturisit Nicole Kidman. ”Dar am pierdut un bebeluș în prima parte a sarcinii, ceea ce a fost de-a dreptul traumatizant”.

Kidman a avut o sarcină extrauterină - o condiție în care embrionul începe să se dezvolte în tropa uterină în loc de uter.

Până la urmă, cuplul a hotărât să adopte doi copii, pe Isabella, care acum are 24 de ani, și Connor (22 de ani). 

Nicole Kidman a reușit să mai rămână încă o dată însărcinată cu Tom Cruise, dar a suferit un avort spontan chiar în perioada în care Tom Cruise își șoca toți fanii intentându-i acesteia divorț. 

În timpul celor 11 ani de căsnicie, Nicole Kidman și Tom Cruise au devenit unul dintre cuplurile emblematice de la Hollywood. Când Tom Cruise a intentat divorț, a invocat ”diferențe ireconciliabile”.

Aceștia nu au dezvăluit niciodată motivul real al despărțirii, însă au fost speculații conform cărora religia lui Cruise și rolul său proeminent în Biserica Scientologică au avut un rol important. Kidman nu a aderat niciodată la Scientologie, ceea ce, pentru controversata biserică, însemna că este ”o persoană supresivă”.

Foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies