Are 44 de ani, 5 copii si un corp de milioane! Vedeta care a reusit sa sparga peste noapte 15 milioane $ 


Nicole este fosta sotie a lui Eddie Murphy, care a reusit in mai putin de 5 bani sa cheltuiasca tot ce a primit de pe urma divortului. Noroc pentru ea ca nu si-a pierdut si frumusetea – aspectul fizic a ajutat-o sa isi gaseasca un nou iubit plin de bani.


Nicole Murphy a fost suprinsa de paparazzi plimbandu-se pe strada doar in sutien si cu abdomenul super tonifiat la vedere. La cum arata, ce-i mai trebuie bluza? :) Cum era de asteptat, Nicole a intors privirile  tuturor curiosilor pe strazile din Beverly Hills.

Nicole s-a despartit de Eddie Murphy in 2006, dupa 13 ani de relatie. Cei doi au impreuna 5 copii – cel mai mic are 9 ani, iar cel mai mare 21.

5 legume care te ajuta sa scapi de burtica dupa nastere

In urma divortului, Nicole s-a ales cu suma de 15 milioane de dolari si o casa imensa, insa a reusit sa risipeasca totul imediat dupa despartire.

Citeste si: Actrita distrusa de alcool si petreceri nenumarate a fost internata in spital. Vezi cum a ajuns sa arate la doar de 36 de ani

A piedut toti banii, a scos casa de 6 milioane la vanzare, datoreaza peste 800.000 de dolari fiscului, 600.000 unei firme de avocatura . Si macar daca s-ar opri aici datoriile ei...

FULLSCREEN
De ce sa mai poarte si bluza daca arata ASA? Fotomodelul care a iesit la plimbare ...in sutien!
  • /

related posts