Nicole Scherzinger a cazut in patima alcoolului? Uite cum arata si ce a facut intr-o celebra emisiune tv


Daca pana acum starnea isterie pe retelele de socializare datorita tinutelor sale sexy, internetul a explodat la auzul celui mai mare scandal.


Frenezia a fost prezenta pe Twitter cand Nicole parea mai energica si mai relaxata ca niciodata, lucru care nu i-a facut pe fani decat sa creada ca frumoasa cantareata a consumat ceva bauturi alcoolice inainte de a-si lua in serios rolul de jurat dintr-un concurs de talente, daca ar fi sa ne luam dupa un articol al publicatiei "The Sun".

"Este Nicole Sherzinger beata in acest moment?" sau "Uneori cred ca Nicole Scherzinger a baut inainte emisiuniipentru ca lucrurile pe care le spune sunt mai degraba ale unui om beat", au fost comentariile care au aparut pe retelele de socializare imediat dupa ce sustinatorii divei su sesizat un comportament neadecvat.

Nu numai fanii au fost cei care s-au intrebat daca nu cumva artista a baut inainte de inceperea emisiunii. Publicatia "The Sun" sustine ca cei din echipa de productie care au cautat pana si culise pentru a verifica daca sunt sticle de alcool din care cantareata ar fi putut sa bea.

Cei mai multi au incercat sa-i gaseasca o scuza lui Nicole pentru comportamentul neobisnuit si au pus totul pe seama faptul ca diva se simtea extraoridinar de bine pentru vizita familiei, care a venit din Hawaii pentru a o urmari in emisiune, dar si datorita temei disco care trebuia interpretata de concurenti in acea seara, joc in care se presupune ca a intrat si Nicole pentru a-si sustine echipa.

In legatura cu zvonurile care au aparut pe seama sa, Nicole a negat totul, iar un reprezentant al sau a declarat si el ca vedeta "a vrut doar sa intre in spiritul disco".


 


Credeti ca s-a apucat Nicole Scherzinger de baut? Ce parere aveti despre felul in care a aparut in emisiune?

  • Nicole Scherzinger a cazut in patima alcoolului? Uite cum arata si ce a facut intr-o celebra emisiune tv
Modifică setările cookies