Nicole Scherzinger: "Nu ma drogam, dar ma raneam singura. Asta era dependenta mea." Vezi marturia cutremuratoare a starului


Este una dintre cele mai atractive si invidiate cantarete din show-bizz, dar Nicole Scherzinger n-a fost mereu la fel de sigura pea ea si multumita de modul in care arata. De fapt, vedeta a povestit intr-un interviu pentru VH1 ca s-a luptat cu bulimia cat timp a facut parte din trupa Pussycat Dolls. 


Starul si-a socat fanii atunci cand a facut urmatoarea marturisire pentru emisiunea "Behind The Music":

"Pur si simplu ma uram. Eram foarte dezgustata si jenata de mine insami. Ma simteam atat de singura. Faceam parte dintr-o trupa, dar nu m-am simtit niciodata mai singura in viata mea."

Nicole a mai marturisit ca suferea de bulimie si ca isi provoca voma "in fiecare zi." Dar aceasta nu este cea mai traumatica marturisire a vedetei. Cantareata a povestit, de asemenea, ca obisnuia sa se automutileze.

"De fiecare data cand eram singura, imi faceam ceva. Aveam basici sau cicatrici pe maini si incercam sa le ascund. Dar cred ca fetele stiau."

"E jenant", a continua sa povesteasca vedeta. "N-am mai vorbit niciodata despre asta. Cum am mai spus, nu vreau sa fac pe victima si n-am vrut ca familia mea sa stie despre asta pentru ca cred ca ar suferi foarte mult sa stie.", a mai spus Nicole.

"Cred ca era dependenta mea, stiti? Nu m-am drogat niciodata, dar ma raneam singura. Asta era dependenta mea. Cand eram pe scena ma simteam extraordinar, dar apoi ma intorceam in camera mea, unde eram singura, asa ca imi faceam rau singura. Bulimia era dependenta mea, sa-mi provoc rau singura era dependenta mea."

Vezi mai jos filmuletul cu prezentarea emisiunii, in care Nicole vorbeste despre problemele ei:

Acesta nu este insa singurul secret socant pe care cantareata l-a scos la iveala.

Nicole a mai recunoscut, pentru prima data, ca piesele cantate de Pussycat Dolls (inclusiv partea de backing vocals) erau cantate in intregime de ea.

"N-o sa uit niciodata cand am terminat albumul PCD, si Ron [producatorul] si cu mine am adus fetele sa-l asculte. Era pentru prima data cand ascultau muzica. Intelegeti ce spun? Le-am dat fetelor sa-si asculte propriul album. Era pentru prima data cand ascultau melodiile!"

related posts