Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Cât de mult s-a schimbat vedeta care cucerea România în anii 2000


Nicoleta Luciu a trecut prin mai multe operații estetice, iar în noile fotografii arată foarte diferit față de cum o știa publicul din România.


Bruneta în vârstă de 38 de ani și mama a patru copii a trecut prin mai multe experiențe care i-au schimbat înfățișarea.  La începutul anuui, a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului, pentru a scăpa de kilogramele în plus.  Se adaugă o liposucție, implanturi mamare și alte intervenții în zona feței.  Iată cum arată acum, în cele mai recente imagini, pe care le-a postat pe contul ei de Instagram.

 

 

#think #next #party #live #life

O postare distribuită de Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial) pe

 

#life #relax #sunset

O postare distribuită de Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial) pe


 

 

#happybirthday #happy #today ????????????

O postare distribuită de Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial) pe

A fost pe rând Miss, asistență TV, cântăreața, actrița, prezentatoare și model, demonstrând că are o mulțime de calități, care, de altfel, au și ajutat-o să câștige simpatia publicului.
 

 

Evoluția Nicoletei de la lansarea în showbiz și până în prezent s-a manifestat nu numai la nivel profesional, ci și în plan personal. Din diva râvnită de toată suflarea masculină românească, ea a devenit mămică responsabilă și soție devotată, îndeplinind cu succes rolul de familista și femeie de carieră.
 


 

Odată cu schimbările și creșterea din viață ei, Nicoleta și-a schimbat și preferințele și și-a creat noi priorități. Dacă la începutul carierei, de pildă, miza pe articole vestimentare potrivite unei tinere debutante, cu planuri mari de viitor în modelling și showbiz, acum ea optează tot mai des pentru haine potrivite unei mămici și unei vedete consacrate.


 

Nicoleta s-a transformat într-o doamna în adevăratul sens al cuvântului, a renunțat la stilul ceva mai opulent și a evoluat extrem de frumos, mizând pe simplitate și bun gust.


  • Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Cât de mult s-a schimbat vedeta care cucerea România în anii 2000

related posts

Modifică setările cookies