Nikki Bella si John Cena au rivali pe masura. Cum arata sora geamana a lui Nikki si sotul ei, un celebru wrestler


Nikki Bella si John Cena formeaza unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz-ul international, fiind concurati insa de perechea formata de sora geamana a lui Nikki, Brie Bella si Daniel Bryan (Bryan Danielson).


VEZI IMAGINI MAI MULTE IN GALERIA FOTO

La aproape 31 de ani, Brianna si Nicole sau The Bella Twins sunt doua dintre cele mai cunoscute personaje din wresling-ul mondial, pe langa performantele din ring, fiind un punct de atractie pentru presa si datorita relatiilor pe care le au cu doi wresleri celebrii, John Cena, respectiv Daniel Bryan.

 

Daca Nikki si John sunt doar iubiti, Brie si Daniel si-au oficializat relatia in aprilie 2014, cei doi casatorindu-se in cadrul unei ceremonii care s-a desfasurat in Arizona.  

"M-am maritat cu barbatul visurilor mele. Sunt oficial doamna Danielson. A fost un eveniment emotionant. Cea mai frumoasa parte a fost cand am mers in picioarele goale spre sotul meu. Mereu imi voi aminti cum ma privea", a declarat Brie Bella la momentul respectiv. 

Brianna este o infocata sustinatoare a drepturilor animalelor si a protejarii mediului inconjurator si se foloseste de fiecare aparitie publica pentru a promova acest lucru. 

FULLSCREEN
Nikki Bella si John Cena au rivali pe masura. Cum arata sora geamana a lui Nikki si sotul ei, un celebru wrestler
  • /

related posts

Modifică setările cookies