Nimanui nu-i vine sa creada cat de tanara si frumoasa e iubita lui Al Pacino. Cum arata femeia care l-a cucerit


V-am prezentat in urma cu putin timp o lista cu barbati cunoscuti de la Hollywood care se iubesc cu femei care le-ar putea fi fiice. Ei bine, mai adaugam astazi inca un star cu o iubita mult mai tanara decat el: Al Pacino.


Marele actor in varsta de 74 de ani a fost surprins de paparazzi alaturi o femeie mult mai tanara si mai frumoasa, la randul ei actrita. Cei doi au fost vazuti impreuna pe aeroportul JFK si, cu toate ca intre ei este o diferenta mare de varsta, au aratat foarte chic impreuna.

VEZI TOATE IMAGINILE CU CEI DOI IN GALERIA FOTO.

Femeia care reuseste sa-l tina alaturi de ea pe Al Pacino de aproximativ doi ani este Lucila Sola, o actrita originara din Argentina, in varsta de 35 de ani. Cu toate ca diferenta dintre ea si marele star de la Hollywood este de 39 de ani, tanara pare foarte fericita in preajma actorului, de la care are foarte multe de invatat.

Cu toate ca nu a fost niciodata casatorit, de-a lungul timpului Al Pacino a avut relatii cu femei foarte frumoase, printre care Jan Tarrant, Beverly D'Angelo, Diane Keaton, Tuesday Weld, Jill Clayburgh, Marthe Keller, Kathleen Quinlan si Lyndall Hobbs.

Actorul are trei copii din legaturile amoroase anterioare, cea mai mare dintre fiicele lui fiind cu doar 10 ani mai mica decat actuala iubita a actorului.

Voi ce parere aveti despre star si actuala sa partenera? Se potrivesc? Va rezista relatia lor?

related posts

Modifică setările cookies