Nimeni nu a stiut! Au tinut secret ca vor deveni parinti pana la momentul nasterii fetitei lor. Cum au reusit


Jimmy Fallon si sotia lui, Nancy Juvonen, au facut-o din nou! Cei doi au anuntat ca au devenit parinti pentru a doua oara, cu toate ca nimeni nu stia ca urmeaza sa aiba un copil. Cum au reusit aceasta performanta?


Cei doi au apelat la ajutorul unei mame surogat si au tinut secretul pana in ultimul moment. Astfel, in urma cu putin timp, prezentatorul si sotia au dezvaluit presei ca mai au inca o fetita, desi nu s-a scris nimic despre o posibila sarcina.

Frances Cole Fallon s-a nascut miercuri dimineata cu ajutorul unei mame surogat despre care presa nu stie nimic si a fost primita cu bucurie de familia Fallon, care mai are o copila de 16 luni pe nume Winnie Rose. Si primul copil al cuplului a fost adus pe lume tot in acest fel, iar secretul l-au tinut pana la nasterea ei.  

Astfel, Jimmy si Nancy ay facut-o din nou! Nici de aceasta data nimeni nu stia ca cei doi se pregatesc sa devina parinti, mai ales ca partenera lui Jimmy nu dadea semne de sarcina: "Cei doi soti au optat sa tina aceasta informatie pentru ei pana al venirea pe lume a bebelusului. 

Fallon (40 de ani) si Juvonen (47 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare de la "Fever Pitch", unde actorul a jucat alaturi de Drew Barrymore. Nancy era producator al peliculei, iar el starul principal. Dupa casatorie, au incercat timp de cinci ani sa devina parinti in mod natural fara sa aiba succes, asa ca au apelat la o mama surogat, iar acum au o familie minunata.

related posts

Modifică setările cookies