Nimeni nu ar putea sa ii ghiceasca adevarata varsta. Cum arata cand se intoarce cu fata femeia care ar putea sa fie bunica


Un fost model Sports Illustrated si-a pastrat tineretea si dimensiunile si, desi are 50 de ani, timpul nu a afectat-o cu nimic.


Elle Macpherson a fost surprinsa zilele trecute de catre paparazzi pe un yacht de lux alaturi de sotul sau, milionarul Jeffrey Soffer.

Imbracata intr-un costum de baie negru, cu ochelari de soare model aviator si o palarie bej fedora, care sa o protejeze de razele soarelui, Elle a impresionat cu trupul ei de invidiat. Formele i-au aratat senzational in costumul de baie intreg, iar decolteul generos i-a fost pus in evidenta de sutienul triunghiular.

Accesoriile aurii au asigurat aerul glamour de care avea nevoie outfitul frumoasului model, iar Elle a putut sa treaca drept o adolescenta voluptuoasa in fata celor care nu stiau ca are de fapt aproape 50 de ani. La varsta sa, vedeta si-a pastrat si chipul fresh, semn ca ar putea face si acum o adevarata concurenta celor mai frumoase modele tinere.

Va place cum arata modelul Elle Macpherson la 50 de ani? Care credeti ca este secretul ei?

FULLSCREEN
Fabuloasa la aproape 50 de ani. Cum arata de la gat in jos femeia care refuza sa-si arate adevarata varsta
  • /

related posts

Modifică setările cookies