Nimeni nu i-a stiut drama! Ce marturisiri a facut una dintre cele mai frumoase femei ale planetei, Pamela Anderson


Desi este considerata ca fiind unul dintre sex-simbolurile lumii, viata Pamelei Anderson pare sa nu fi fost deloc una usoara.


Prezenta la Festivalul de film de la Cannes, actrita a marturisit ca a fost molestata in copilarie, violata la varsta de 12 ani si abuzata sexual de un grup de baieti cativa ani mai tarziu.

Starul din Baywatch a facut socanata marturisire vineri seara, in fata a peste 200 de spectatori, cu ocazia deschiderii Fundatiei Pamela Anderson.

"Nu am avut o copilarie usoara. In ciuda faptului ca am avut parinti iubitori, am fost molestata de la varsta de 6 ani de cea care trebuia sa-mi fie dadaca", a declarat vedeta in varsta de 46 de ani.

"Am fost la iubitul unei prietene acasa, iar fratele mai mare al acestuia a decis sa ma invete table, care au dus la un masaj al spatelui, care a dus la viol. Prima mea experienta heterosexuala. El avea 25 de ani, iar eu 12."

Pamela a adaugat ca unul dintre iubitii sai din scoala "a decis ca ar fi interesant sa ma violeze impreuna cu alt 6 prieteni de-ai sai. Voiam sa mor."

Cei prezenti la eveniment s-au decalarat socat de marturisirea vedetei si o considera pe vedeta extrem de curajoasa. Actrita a fost insotita la eveniment de cel mai mare dintre copiii sai, Brandon, in varsta de 17 ani.

"Iubesc orasul Cannes! Sunt atat de norocoasa sa fiu aici impreuna cu familia mea. Si visul meu a devenit realitate- am lansat o fundatie cu numele meu, o viata buna! Sa strangi bani si sa susti zonele vulnerabile ale lumii si sa-i protejezi pe cei care lupta pentru supravietuire ", a declarat Pamela conform unui articol din Daily Mail.

Potrivit misiunii acestei organizatii, Fundatia Pamela Anderson sprijina centrele si indivizii care au ca scop conservarea mediului inconjurator, drepturile animalelor si drepturile omului.

FULLSCREEN
Nimeni nu i-a stiut drama! Pamela Anderson a marturisit ca a fost molestata si violata de mai multe ori de-a lungul adolescentei
  • /

related posts