Nimeni nu-i mai dadea nicio sansa, dar a reusit! Cum s-a transformat aceasta femeie din pitipoanca suprema intr-o tanara stilata si plina de bun gust


Denise este o tanara din Statele Unite ale Americii care i-a ingrozit pana si pe prietenii ei cu hainele de prost gust si stilul vestimentar exagerat la care apeleaza pentru a iesi in evidenta. Ajunsi la limita rabdarii, acestia au apelat la o masura drastica pentru a-si "transforma" prietena.


Amicii si colegele de serviciu au inscris-o la o emisiune de stil, unde tanara a intrat pe mana unor adevarati specialisti care fac minuni pana si in ceea ce priveste cauzele pierdute.

Barbatii isi doreau sa o vada in lenjerie inainte de a ramane gravida. Acum sunt oripilati!

In viata de zi cu zi, Denise lucra ca stewardesa si, orbita de stralucirea tuturor locurilor exotice in care calatorea, ea a inceput sa foloseasca sclipici in exces, fundite, peste fundite si mult roz in tinutele pe care la alegea.

Mai mult decat atat, ea isi dezgolea formele apetisante si lasa adesea la vedere mai mult decat trebuia, astfel incat amicii au conisderat ca interventia pe care urma sa o primeasca din partea a doi apreciati stilsiti avea sa ii prinda bine.

Dupa ce a petrecut cateva zile in preajma lui Stacy London si Clinton Kelly, Denise s-a transformat intr-o tanara stilata si, totodata, extrem de atragatoare.

Ce parere ai despre transformarea ei? Ti-ai dorit vreodata sa ai si tu parte de un stilist personal care sa te invete cum sa arati mai bine?

FULLSCREEN
Nimeni nu-i mai dadea nicio sansa, dar a reusit! Cum s-a transformat aceasta femeie din pitipoanca suprema intr-o tanara stilata si plina de bun gust
  • /

related posts

Modifică setările cookies