Nimeni nu le-a dat nicio sansa, dar par din ce in ce mai indragostiti. Cine este cuplul de vedete care a intors toate privirile pe o plaja din Barbados


Prezentatoarea TV britanica Terri Seymour a fost cunoscuta multi ani ca iubita titanului media Simon Cowell. Cei doi s-au despartit si Terri a regasit dragostea in bratele unui alt barbat, dar nimeni nu a dat relatiei nicio sansa.


Terri si Simon au fost impreuna timp de 6 ani, dar s-au despartit apoi, aparent din cauza faptului ca Simon nu dorea sa se casatoreasca si sa aiba copii.

Cei doi au pastrat o relatie de prietenie apropiata si ambii au avut o serie de relatii de scurta durata pana sa se indragosteasca din nou. In august 2011, Terri a inceput o relatie cu modelul masculin Clark Mallon. Nimeni nu a tratat insa relatia cu seriozitate, mai ales din cauza diferentei de varsta dintre cei doi. Terri avea pe atunci 36 de ani, iar Clark doar 21.

In pofida diferentei de varsta, insa, cuplul a devenit din ce in ce mai puternic, si astazi, doi ani mai tarziu, Terri si Clark par sa se iubeasca mai mult ca oricand.

Cei doi au fost suprinsi de paparazzi in timpul vacantei lor din Barbados. Cei doi sunt vazuti mereu imbratisati, tinandu-se de mana sau sarutandu-se, semn ca o posibila nunta nu este departe.

related posts

Modifică setările cookies